Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy szakítás után kialakuljon igazi barátság?
Szerintem szakítás után rögtön nem lehet olyan barátságot kialakítani az exszel, amibe ne lenne még mindig vmilyen érzelem. De az, hogy később barátok tudtok-e maradni, attól is függ, hogy mi volt az oka a szakításnak és azt hogyan sikerült lerendeznetek egymás között.
Viszont a szorosabb fiú-lány barátságban én nem hiszek. Ott az egyik félvől vagy van vmi érzelem, kötődés, vonzódás, vagy szex.
Tapasztalataim:
akikkel eddig komolyabb kapcsolatom volt, sajnos gyakorlatilag mind úgy alakult, hogy nem is nagyon beszélgetünk vagy egyáltalán nem (szakítások oka: elmúlt szerelem, megcsalt, lány barátaihoz járt, engem otthon hagyott egyedül).
Akikkel viszont csak néhány (1-2-3) hónapig tartott a kapcsolatom, azokkal ha találkozunk, a mai napig is jóba vagyunk, néha msn-en is beszélgetünk, de se a találkozgatások, se a beszélgetések nem rendszeresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!