Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek rögtön az első kapcsolatuk nagyon komoly volt és hosszú nem kattantak be, hogy mást is ki akarnak próbálni?
Könyörgök, legalább magadnak ne hazudozz már...
Az NEM a lelki társad, akit átversz, és akit nem szeretsz...
Annyi a bajod, hogy kapcsolatfüggő vagy, nincs ebben semmi rendkívüli, egy pszichológussal beszélgess el, aztán szakíts végre.
De igen. Nagyon kivoltam akkoriban.. Azóta szakítottunk, és kipróbáltam mást is, és nem bántam meg :)
Talán a sors fintora, hogy azóta nem volt komoly kapcsolatom, de én hiszek a csodákban, és ameddig várom a "NagyŐt", addig is jól érzem magam. :)
Hűha, te aztán elég mélyre ereszkedél, hogy rátaláltál erre a kérdésre. Már nem nagyon járok ide ezért válaszolok ilyen későn, (pont újabb párkapcsolati probléma miatt tévedtem ide)
Hát elég érdekes 4 év volt. Anno mikor ezeket a sorokat írtam még első kapcsolatom végén jártam kis "éretlen" fiúként első nagy szerelemmel vágyakkal szerelemmel tele. Mára viszont teljesen kiégtem.
A szakítás után bő fél évig nem volt semmi online ismerkedtem, vakon jött mentekbe instant bele szerettem, buktam is nagyokat, majd külsőleg rendbe hoztam magam, elkezdtem ész nélkül bulizni csajozni, ez ~2018 végétől 2020 közepéig tartott, egy ideig full élveztem alkalmi kapcsolatok, bulikban csajozás, elvoltam de azért egyre kezdtem vágyni kapcsolatra, volt is 2-3 már már szerelem fellángolás de mindegyik ilyen olyan okokból meghiusult pl messze lakott és csak egy pár hétig kavartunk mert ment haza (több ezer km) 2020 nyarán össze akadtam egy lánnyal akit már ismertem egy ideje, végül egy bulis este után össze akadtunk és végül megbeszéltük hogy próbáljuk meg kapcsolatban, eleinte jól is alakult így utólag szerintem nem voltam szerelmes, de szerettem, de mi ketten tűz és víz egyre komolyabb dolgok jöttek elő én pedig borzasztóan befordultam egyre több veszekedés lett én pedig csak mind mind jobban menekültem ezektől és szítva jobban a vitákat ami olaj volt a tűzre, a végén már mindketten borzasztóan megviseltek voltunk de mindketten olyanok akik képtelenek szakítani így több hónyapnyi viharos kapcsolat után amiben teljesen leépültem külsőleg és belsőleg végül sikerült kilépni. Ennek már több mint fél éve, közben munkám is rá tett egy lapáttal a maradék lelki erőmet is felemésztette a gödör legalján voltam depressziósan már már alkoholistán pánikbeteg is lettem teljesen összetörve. És innen jött egy borzsztó kemény felfelé út de még messze a vége, már kezdem magam összeszedni, új munkahely, külsőleg kezdem magam összerakni lassan a régi formámban vagyok, fogytam több mint 10kg-ot, de belül teljesen kiégve érzem magam, rettegek mindennemű elköteleződéstől.
És jelenleg így állok ->
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!