Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl jó ember lennék, azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl jó ember lennék, azért húznak le mindig? N

Figyelt kérdés

Ma jegyezte meg egy kedves ismerősöm. Konkrétan azt, hogy túl rendes és jóhiszemű vagyok, ezért húznak le pénzzel már sorozatban a kapcsolataimban.

Exem ilyen téren odáig ment, hogy én fizettem a benzint a kocsiba, amivel ahhoz a lányhoz utazgatott, akivel csalt. Természetesen nem tudtam róla.

De ez nem az egyetlen eset, kölcsön ennyi, kölcsön annyi, más kapcsolatokban is, meg ugye fizessek én, ha nem a pénzre megyek...

Adnék szívesen, ha lenne, de sajnos nekem sincs, ennek ellenére nem egyszer fordult már elő ilyen.

Az is baj, hogy nincs szívem visszakérni, ha a páromnak adok kölcsön valamire, mert olyankor mindig szomorúan néz :(

2018. febr. 5. 17:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Biztos érzed valahol, hogyha ilyen helyzetbe kerülsz, hogy valaki csak ki akarna használni, így hallgass a megérzéseidre és ne engedd azt felülírni azzal, hogy mégis segítesz rajta. Nem lehet minden embert megmenteni.

Tanulj önvédelmi sportot, ami nemcsak fegyelemre, hanem verbális önvédelemre is tanít.

2018. febr. 5. 21:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem jószívű vagy, hanem sok pénzed van. Én mindig azt mondom, hogy nincs pénzem:) Nem is kéregetnek:)
2018. febr. 5. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!