Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleegyeznél abba hogy a párod mással is szexeljen ha ettől javulna a szexuális életetek?

Figyelt kérdés

2018. febr. 5. 17:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
66%
Nem. Max. 50 felett, ha csak gazdasagi a kapcsolatunk.
2018. febr. 5. 18:04
 12/23 anonim ***** válasza:
63%
Igen,beleegyeznék.
2018. febr. 5. 18:04
 13/23 anonim ***** válasza:
34%
Amugy vicces. Valszeg 20 evesek irnak ide. Felnott ferfi es no gyakran megbocsajtja a megcsalast. Irrealis elvaras 20-30 evig csak egy novel, ferfivel lenni.
2018. febr. 5. 18:06
 14/23 anonim ***** válasza:
62%

Nem irreális. Gerinces, értelmes lény nem csinál ilyen szintű testi(igazából inkább lelki) tevékenységt, ha érzelmileg kötődik valakihez. Ha mégis megteszi akkor minimum az elélvezés utáni első érzése az lesz, hogy egy utolsó senkiházi nulla ember. Ha nincs ez az érzése akkor vagy nem szereti a párját IGAZÁBÓL, csak vele van vagy egy sérült egyén akinek nincs egészséges érzelmi intelligenciája, rendszere. (Mint az állatkínzók akik nevetgélnek egy ártatlan lény bántalmazásán és fel sem fogják, hogy mit cselekszenek.)

Én egy kósza csókot sem vagy nagyon nehezen néznék el a barátnőmnek.

2018. febr. 5. 18:23
 15/23 anonim ***** válasza:
Nem. Most, huszonéves fejjel mélységesen megalázva érezném magam és nem tudnék többé hozzáérni sem. Nem tudom, fog-e változni a véleményem az évek során.
2018. febr. 5. 18:31
 16/23 anonim ***** válasza:

Ettől javul?

*napi nulla-kérdés kategória*

2018. febr. 5. 18:34
 17/23 anonim ***** válasza:
miért javulna, mert ő mást dug?! :D
2018. febr. 5. 18:37
 18/23 anonim ***** válasza:
27%

Hát, nagyon erősen feltételekhez kötném, de azt hiszem hogy belemennék egy nyitott kapcsolatba.

A ,, ha mással dug az nekem mé jó? olyan rossz lenne mert más is dugná a párom" kérdésekre választ adva, valószínűleg azért lenne neked is jobb, mert a párod kicsit feltöltődne energiával, magasabb lenne a libidója, új dolgokat tudna mutatni. Ha tényleg csakis és csak szexként élitek meg, én abban nem látok semmi kivetnivalót. Mindenkivel előfordult már szerintem az, hogy megvolt az a kis szikra a postással, osztálytárssal, munkatárssal, érzetétek hogy kölcsönösen vonzódtok és akár még fel is izgultatok másra, miközben együtt voltatok valakivel.

2018. febr. 5. 18:52
 19/23 anonim ***** válasza:
Nekünk egyre jobb a szexuális életünk, pedig nem a negatívból indult. Szeretjük egymást, ennyi elég is ehhez, egy harmadik ebben mit tudna tenni?
2018. febr. 5. 19:02
 20/23 anonim ***** válasza:
78%

"azért lenne neked is jobb, mert a párod kicsit feltöltődne energiával, magasabb lenne a libidója, új dolgokat tudna mutatni"

De nekem nem lenne jobb, mert megundorodnék tőle. Nem csak testek meg ösztönlények vagyunk, hogy "nézd cica, így bsztam meg a szomszédasszonyt is, na milyen vagyok?"

2018. febr. 5. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!