Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudod hogy biztosan szerelmes vagy?
Figyelt kérdés
2010. jún. 7. 00:05
1/11 anonim válasza:
szerelemteszt, küldd a szerelem szót a 1792-re!
2/11 A kérdező kommentje:
dinka:D
2010. jún. 7. 00:10
3/11 anonim válasza:
Onnan, hogy elolvadok attól, ahogy rámnéz, hogy legszívesebben minden percemet vele tölteném, és ha nem vagyunk együtt, mindig hiányzik, ha együtt vagyunk, akkor igazán önmagam lehetek, és nagyon boldog vagyok, ha átölel, biztonságban érzem magam, nem tudom nélküle elképzelni az életem, és ha arra gondolok, hogy milen lenne, ha nem velem lenne/ mással volna, akkor a fájdalom szétfeszíti a mellkasom és onnan, hogy még 2,5 év után is "pillangók repkednek a hasamban", mielőtt talákozunk... :) dióhéjban... :)
5/11 anonim válasza:
Nem vagy szerelmes! Ha az lennél, nem kérdeznél ilyet. És ezt most ne "leszólásnak" vedd, tényleg így van.
6/11 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi vagyok,hogy ugyanazt érzi-e mindenki ha szerelmes:)
Minden percben vele akarok lenni,ha valami nagyon szépet ír,vagy mond,ha megcsókol,ha megölel,ha táncolunk,pillangók repkednek a gyomromban,amikor azt álmodtam,hogy már nem szeret,sírva ébredtem,és könnybe lábad a szemem amikor erre gondolok...és így tovább.
2010. jún. 7. 00:19
7/11 anonim válasza:
miért ne kérdezne? ha pl először szerelmes, nem biztos hogy magától is rájön hogy az...
8/11 A kérdező kommentje:
eddig mindig azt hittem hogy szerelmes vagyok,de ilyet még sohasem éreztem:)
2010. jún. 7. 00:20
9/11 A kérdező kommentje:
jah és gratula a 2,5évhez :)
2010. jún. 7. 00:26
10/11 anonim válasza:
Ismerős ez a "mindig azt hittem hogy szerelmes vagyok de ilyet még sosem éreztem". A jelenlegi párom előtt 4 fiúval jártam, ebből 3 alkalommal úgy éreztem, hogy szerelmes vagyok, a negyedikkel meg azért jártam mert megsajnáltam, de hamar vége lett mindegyiknek. A jelenlegi párommal meg... sosem éreztem még ilyet korábban, az egész világot ő jelenti a számomra (L)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!