Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne megbeszélni, hogy ne legyen veszekedés? (pénz költés szórakozásra)
Párommal mindketten keresünk, nem élünk együtt. Néha én keresek többet, néha ő. Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy rajtam próbál spórolni. Ha nekem jut eszembe, hogy menjünk el moziba, étterembe vagy bárhova amit mindketten szeretünk akkor elvárja, hogy én fizessek. Ha ez fordítva történik akkor kifizeti a saját részét és az én részem nekem kell.
Ha csak magamnak rendelek ételt vagy veszek valamit, akkor pedig megsértődik, hogy neki miért nem vettem.
Már nagyon kezd elegem lenni ebből, szívesen fizetem az egészet, de akkor néha ő is megtehetné ezt. Ha neki ez nem felel meg, akkor mehet minden felesbe. Ha felhozom megsértődik, összeveszik velem, mert szerinte sajnálom rá és nem szeretem.
Nyilván 1-2x belefér, hogy fizetsz de szerintem nem helyes hogy tőled várja el ilyen szöveggel hogy sajnálod tőle..
Szerintem ez nem fair. Megszoksz vagy megszöksz. Lehet ezt évekig húzni de nem érdemes.
Hát mond meg neki, hogy ha ő elvárja, hogy kifizesd a felét a számlának, akkor ő is tegye meg ezt forditott esetben. Szépen magyarázd ez neki, úgy ahogy itt nekünk. Ha megsértődik akkor ez van. Vagy szimpl
n mond azt, hogy akkor innentől kezdve mindenki fizesse a sajátját.
Te ki vagy a türténetben? Gondolom a férfi...
Nem, én vagyok a nő.
Az élet más területen nem folynak egybe a pénz kiadásaink.
Te vagy a nő?
Hát én ezt a pasit kidobnám az tuti egy kapcsolatba igenis fizessen a pasi hisz ha gyereketek lesz akkor is te fogod a pasit fonanszirozni? Egy férfinak az a dolga hogy eltartsa a családját
6! Nem az várom, hogy ő fizesse az én részem is, hanem azt, hogy vagy néha fizesse mindkettőnkét vagy mindenki mindig a sajátját.
Mai világban egy férfi egyedül szerintem nem tud fenntartani egy családot, ahhoz mindkettő fél kell.
Akkor kerek perec mond meg neki, hogy mi a helyzet. Ha meghiv, akkor vagy ő fizet vagy felesbe- de ODA-VISSZA!!! Vagy mindenki fizeti a sajátját és kész. Nem kell túlgondolni. Mond neki, hogy nem arról van szó, hogy sajnálod tőle, de nehogy már mindig te fizess mindent.
Én nem tudom, hogy ez hogy fog működni a továbbiakban. Ha egynap összeköltöztök, akkor mi lesz? Te fizeted majd a rezsit és minden mást a béke kedvéért? Majd akkor is bevágja a durcit, hogy igy meg úgy sajnálod tőle a pénzt..Te dolgod, de lehet nem kellene erőltetni egy ilyen smuciggal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!