Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom le akar beszélni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom le akar beszélni róla, hogy főiskolára menjek. Szerintetek?

Figyelt kérdés

egész kicsi korom óta úgy vélem, hogy az a természetes ha megyek főiskolára v egyetemre. a szüleim úgy neveltek, hogy tuti menni fogok... már elterveztem, hogys mi leszek ha nagy leszek - rendezvényszervezőő, és megtaláltam a számomra megfelelő főiskolát. most 10-es vagyok, tehát csak 2 év múlva esedékes, de a barátom már most próbál lebeszélni róla h elmenjek fősulira. ő szakmát végzett, és még 3 év mire leteszi az érettsdégit, aztán ki szeretne menni Németországba megszedni magát pár évre aztán visszajönne. azt akarja hogy menjek vele. szerintettek?

17/L

2010. jún. 6. 20:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
26%
Ha ilyet mond neked nem szeret igazán.
2010. jún. 6. 20:32
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

nagyon fiatal vagy, hogy lemondj a tanulás lehetőségéről,

és ezt egy fiu miatt ne áldozd fel, mert később biztosra veszem, hogy megbánod...

ha szeretitek egymást kibirja ő is , te is

2010. jún. 6. 20:44
 13/24 anonim ***** válasza:
Én most 12.es vagyok,most érettségizem.A volt barátommal 6hónapja szakítottunk,akivel 11 hónapig voltam együtt.180Km volt közöttünk,azt hittük együtt leszünk örökké.És úgy volt hogy oda megyek egyetemre ahol ő lakik.El is volt döntve hogy összeköltözünk,kinéztem magamnak a szakot amire jártam volna...stb.És lásd rég nem vagyunk együtt.Nekem is mondta anyukám hogy úgysem leszünk együtt stb. de amikor szerelmes az ember nem így fogja fel.Én kívánom hogy legyetek együtt sokáig,de inkább válaszd a "biztos" pontot.Nem tudhatod mi lesz a sráccal,de az az egyetem/főiskola ott lesz több év múlva is(jobb esetben).
2010. jún. 6. 20:57
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

soha ne tégy le az álmaidról egy pasi miatt...mellesleg hogyha ahelyett, hogy támogatna a céljaid elérésében, inkább ő akarja megmondani, h mit csinál és azt akarja, hogy tőle fügj egész életedben, hát akkor nem is szeret téged, el kell, hogy keserítselek...

20/L

2010. jún. 6. 21:00
 15/24 anonim válasza:
Csak magadnak teszel jót azzal,ha egyetemre mész!!!az előzőkhöz igazából már nem is lehet mást fűzni!!mindenkinek igaza van!
2010. jún. 6. 21:05
 16/24 anonim ***** válasza:

Szerintem mi egy cipőben járunk... Én idén felvételizek, és azért változtatom meg a jelentkezési sorrendemet, mert szerelmes lettem.Tisztában vagyok vele, hogy nagy butaság, de nem érdekel.Tőlem nem a Barátom kéri, hogy tegyek úgy, ahogy Ő szeretné, Ő azt mondja, hogy azt szeretné, hogy teljesüljenek az álmaim. Ennek ellenére én azt az egyetemet választom, ahová Ő is jár.

Kedves Kérdező! Kizárólag a Barátod kedvéért ne mondj le az álmaidról. :) (csak ha Te is úgy akarod :P:D)

18/L

2010. jún. 6. 21:08
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
És utána mi lesz? Életetek végéig tőle függsz majd?
2010. jún. 6. 21:15
 18/24 anonim ***** válasza:
Ha ennyire mások a céljaitok, gondoljátok meg még egyszer a családalapítást, távolságtól függetlenül is.
2010. jún. 6. 21:18
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

"választhatok hogy karrier vagy család"

Hova akarsz családot 17 évesen? Vicces vagy :)

Mindenképp menj fősulira, nbóe hagyd magad lebeszélni! Egy pasi sosem 100%, főleg nem 17 évesen. Mindig jó, ha van diplomád és el tudod magad tartani. A barátod irigy rád.

2010. jún. 6. 21:59
 20/24 FFDP ***** válasza:
Nincs joga ezt megmondani neked, hogy mit tegyél, még a szüleidnek sincs, kövesd az álmaidat ha megérti akkor jó ha nem akkor ne legyen hosszú életű a kapcsolat.
2010. jún. 6. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!