Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom le akar beszélni róla, hogy főiskolára menjek. Szerintetek?
egész kicsi korom óta úgy vélem, hogy az a természetes ha megyek főiskolára v egyetemre. a szüleim úgy neveltek, hogy tuti menni fogok... már elterveztem, hogys mi leszek ha nagy leszek - rendezvényszervezőő, és megtaláltam a számomra megfelelő főiskolát. most 10-es vagyok, tehát csak 2 év múlva esedékes, de a barátom már most próbál lebeszélni róla h elmenjek fősulira. ő szakmát végzett, és még 3 év mire leteszi az érettsdégit, aztán ki szeretne menni Németországba megszedni magát pár évre aztán visszajönne. azt akarja hogy menjek vele. szerintettek?
17/L
nagyon fiatal vagy, hogy lemondj a tanulás lehetőségéről,
és ezt egy fiu miatt ne áldozd fel, mert később biztosra veszem, hogy megbánod...
ha szeretitek egymást kibirja ő is , te is
soha ne tégy le az álmaidról egy pasi miatt...mellesleg hogyha ahelyett, hogy támogatna a céljaid elérésében, inkább ő akarja megmondani, h mit csinál és azt akarja, hogy tőle fügj egész életedben, hát akkor nem is szeret téged, el kell, hogy keserítselek...
20/L
Szerintem mi egy cipőben járunk... Én idén felvételizek, és azért változtatom meg a jelentkezési sorrendemet, mert szerelmes lettem.Tisztában vagyok vele, hogy nagy butaság, de nem érdekel.Tőlem nem a Barátom kéri, hogy tegyek úgy, ahogy Ő szeretné, Ő azt mondja, hogy azt szeretné, hogy teljesüljenek az álmaim. Ennek ellenére én azt az egyetemet választom, ahová Ő is jár.
Kedves Kérdező! Kizárólag a Barátod kedvéért ne mondj le az álmaidról. :) (csak ha Te is úgy akarod :P:D)
18/L
"választhatok hogy karrier vagy család"
Hova akarsz családot 17 évesen? Vicces vagy :)
Mindenképp menj fősulira, nbóe hagyd magad lebeszélni! Egy pasi sosem 100%, főleg nem 17 évesen. Mindig jó, ha van diplomád és el tudod magad tartani. A barátod irigy rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!