Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom le akar beszélni róla, hogy főiskolára menjek. Szerintetek?
egész kicsi korom óta úgy vélem, hogy az a természetes ha megyek főiskolára v egyetemre. a szüleim úgy neveltek, hogy tuti menni fogok... már elterveztem, hogys mi leszek ha nagy leszek - rendezvényszervezőő, és megtaláltam a számomra megfelelő főiskolát. most 10-es vagyok, tehát csak 2 év múlva esedékes, de a barátom már most próbál lebeszélni róla h elmenjek fősulira. ő szakmát végzett, és még 3 év mire leteszi az érettsdégit, aztán ki szeretne menni Németországba megszedni magát pár évre aztán visszajönne. azt akarja hogy menjek vele. szerintettek?
17/L
Ha annyira jó a némettudásod, hogy kimenj, akkor ott is el tudod végezni a fősulit.
Egyébként én úgy gondolom, hogy a szerelem múlandó, ellenben a diplomád megmarad. Az álmod ne add fel egy másik ember álmáért, főként mert ettől még az övé nem hiúsul meg.
20F
Velem is volt hasonló dolog, bár kisebb kérdésben. Győri Széchenyi egyetem vagy BME volt a kérdés. Én a bme-re szerettem volna menni, mert jobb, de a barátom győri volt. Még a felvételi előtt szakítottunk és nagyon örülök, hogy a bme-re jelentkeztem. Ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon ilyen kérdésekben!
Ha esetleg kimész Németországba és nem úgy sikerülnek a dolgok, ahogyan szeretted volna, akkor biztosan benned lesz a "mi lett volna ha azt választom amit eredetileg akartam.." és nagyon bánni fogod egész életedben a döntésed.
ÉS ő miért nem marad Mo-n? Miért te tegyél áldozatot, ráadásul nagyobbat?
Ő 4 évvel késöbb is ki tudna menni összeszedni magát, te viszont elcsesznéd a karrieredet egy életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!