Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok már képes lefeküdni vele, de szeretem, mit tennétek?
Én 23/L ő 28/F.
Sajnos részemről már abszolút nincs vágy a szexre... ezt barátom is észrevette, már nem is szokott sűrűn próbálkozni. Nem akar javítani ezen a helyzeten, de már én sem, mert az évek alatt beleuntam.
Mit tegyek ha mégis szeretem? Már sokkal mélyebb érzésekről van itt szó, nem az első 2 hónapban vagyunk a kapcsolatunkban. Gyakorlatilag olyan érzésem van, mintha 20 éve együtt lennénk.
Ő is szeret, egyébként az élet minden más területén megadja azt, amire szükségem van (ne tárgyakra gondoljatok). Tudom, hogy nem csal meg, egy a melóhelyünk.
Nem akarok elhajlási engedélyt kérni, inkább csak arra voltam kíváncsi, hogy ha járt már valaki így, annak hogyan alakult ez a helyzet? Mertem reménykedni, hogy valaki írja sikerült megjavítani ezt az állapotot, de úgy látom ennek nem lesz más vége, mint a szakítás.
Egyelőre mással sem kívánom a szexet. Ez a helyzet elvette a kedvem az egésztől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!