Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem vagyok már képes lefeküdni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok már képes lefeküdni vele, de szeretem, mit tennétek?

Figyelt kérdés

Én 23/L ő 28/F.

Sajnos részemről már abszolút nincs vágy a szexre... ezt barátom is észrevette, már nem is szokott sűrűn próbálkozni. Nem akar javítani ezen a helyzeten, de már én sem, mert az évek alatt beleuntam.

Mit tegyek ha mégis szeretem? Már sokkal mélyebb érzésekről van itt szó, nem az első 2 hónapban vagyunk a kapcsolatunkban. Gyakorlatilag olyan érzésem van, mintha 20 éve együtt lennénk.

Ő is szeret, egyébként az élet minden más területén megadja azt, amire szükségem van (ne tárgyakra gondoljatok). Tudom, hogy nem csal meg, egy a melóhelyünk.

2018. febr. 1. 17:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
en is detto igy vagyok😔
2018. febr. 1. 17:36
 2/11 anonim ***** válasza:
Tudom miről beszéltek, de el kell fogadni, hogy a férfiak jobban igénylik a szexet. Ha most nem is csal meg, akkor megfog. Ha pedig valami csoda folytán mégse, akkor boldogtalan lesz. Velem is sokszor van, hogy nem akarom, de belemegyek, aztán közben meg is jön hozzá a kedvem és nagyon élvezem. Szerintem beszéljétek át mi legyen, vagy valahogy dobjátok fel a szexet, mert így nem lesz működőképes.
2018. febr. 1. 17:46
 3/11 anonim ***** válasza:

Ha idősebbek lennétek azt mondanám,,hogy fogadd el a helyzetet, ha egyébként jól kijöttök egymással, a párod megérti, elfogadja,hogy nem vágysz szexre.

Ennyi idősen viszont ez nagy probléma egy kapcsolatban. Bizonyára szeretnétek gyereket is. Ráadásul egy párkapcsolat alapja az ölelés, az összebújás, az intim helyzet. Ha ez hiányzik egy idő után feszültség lesz köztetek, elhidegültök, és bár most jól kijöttök hidd el, a kapcsolatotokat más területen is kikezdi.

Az fontos kérdés,hogy csak a pároddal nem kívánod a szexet, vagy egyáltalán nincs ilyen irányú igényed. Lehet ugyanis,hogy egy másik srác oldalán megtalálnád a boldogságot, akkor pedig jobb lenne ha külön válnának útjaitok, még most.

2018. febr. 1. 17:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

"Nem akar javítani ezen a helyzeten..."

Tehát azon nem akar javítani,hogy te egyáltalán nem kívánod?Biztos velem van a gond és én vagyok az értetlen de elképzelésem sincs,hogyan lehet azon javítani ha a másik nem kíván.

Mást sem kívánsz,magadat sem elégíted ki?

2018. febr. 1. 17:52
 5/11 anonim ***** válasza:

1-so valaszolo vagyok

ferjem sem tesz semmit

pedig az a nö voltam aki falta vele a szexet

de a ferjem heti 1 alkalommal igenyli en többször

az a heti 1 alkalom pedig par perc mert egyböl elmegy

belefaradtam h alig varom h együtt legyünk

megis 5perc az egesz es osszam be egy hetig

parom se veszi eszre h ez nem jo

szeretem,eddig evekig remenykedtem talan valtozik

de csak rosszabb lesz...

valahol erzem h ez hosszutavon nem lesz jo

mar en se vagyom ugy ra mint eddig

a szexet pedig massal kivannam

persze ezert nem csalnam meg

van 2 kezem is🤔😔

2018. febr. 1. 18:20
 6/11 anonim ***** válasza:

Igen,itt már megvan fogalmazva a gond.Ha nem sikerül megbeszélnetek és nem hajlandó figyelmet fordítani rád az valóban szörnyű lehet.Teljesen kinyírhatja a köztetek lévő intimitást.

Passz,nem tudnék egy légtérben lenni valakivel ekivel ennyire elhidegültünk egymástól.

2018. febr. 1. 18:31
 7/11 A kérdező kommentje:

Szeretünk összebújni, ölelkezni, de amint szexre kerülhetne a sor, egyikünk sem tesz már lépést előre. Nem volt jó vele sosem az ágyban, nem ügyes. Hiába kértem próbáljunk ki ezt azt, mindig hamar elélvezett. Mondogatta hogy majd legközelebb, de legközelebb is hamar vége lett a dolognak. Szerinte azon kellett volna javítani mindig, hogy gyakrabban és sokáig csináljuk, de ne próbáljunk ki extrém dolgokat. Na nekem meg ettől ment el a kedvem. Csak reszeljünk 2 fajta pózban és annyi? Mindig arra kellett szex közben koncentrálni hogyő ne élvezzen el hamar, de én ha gyorsabban akartam, intenzívebbem, mindig leállított, mert így elsült volna... ilyenkor legszívesebben lerúgtam volna magamról, mert már baromira elegem volt ebből az egészből. Próbáltuk megbeszélni de nem jutottunk igazán semmire. Mondtuk hogy majd próbálkozunk és hátha javul. Arról nem volt szó, mi lesz ha nem változik.

Amúgy, ha megcsalna baromira fájna, de tudnám, hogy az a lány akivel megcsalt nem tudott neki többet nyújtani, mint én. Mert én tényleg mindenre vevő vagyok. Ezt ő tudja is. Mégis mindig én újítottam a szexben.

Szeretném, ha ennyi idő után tudná mi kell nekem. Tisztázva lettek ezel a legelején. Ne kelljen már évek múlva újra elmondogatni mindent az elejéről, hogy hol fogja meg a csípőmet és társai... 28 éves férfit nekem kell megtanítani jól szexelni? Elmegy tőle a kedvem.

Szőnyeg alá söpröm ezt a témát vele mindig. Ha beszélnk mégis ilyen huncut dolgokról, sose említem meg, hogy majd akkor ezt kipróbáljuk, mert már nem akarom. Ezt a témát hamar le is rendezzük és csináljuk tovább a dolgainkat, mintha mi sem történt volna.

A kérdés az, hogy mikor robbanhat vajon a bomba... nem tudom. Mert nem tudnék mást így szeretni, ahogy én őt szeretem, viszont mással inkább kívánnám a szexet, mint vele.

2018. febr. 1. 19:25
 8/11 anonim ***** válasza:

Sajnos ha ő nem akar változtatni ezen akkor nem lesz változás. Van egy ismerősöm aki hasonlóan hamar elmegy, viszont sikerült kihúznia, nagyon nehéz ez nekik is sajnos és borzasztó nagy akarat erő kell hozzá.

Nekem azért romlott meg egy kapcsolatom mert kb sosem mentem el, próbáltunk változtatni nem ment.

A legnagyobb gond, hogy a jó szex nélkül szerintem nem létezik boldog hosszútávú kapcsolat, viszont ha minden más stimmel és a szex nem az bonyolítja a dolgokat.

24f

2018. febr. 1. 20:20
 9/11 schamuelson ***** válasza:

Kedves kérdező! Te most itt a gyakorisoktól szeretnél "elhajlási engedélyt" kérni?

Ha szerinted megéri küzdened ezért a kapcsolatért, akkor érdemes lenne valami szakszerű segítséget igénybe venni, párterápia vagy hasonló. (Ezekben a lehetőségekben nem vagyok tájékozott.) Mert ahhoz túl fiatalok vagytok, hogy a rossz kommunikáció miatt lemondjatok a jó szexről a hátrelévő életben.

2018. febr. 1. 21:24
 10/11 anonim ***** válasza:

Tudod, ha nem AKAR tenni a jobb szexért, akkor te a fejed tetejére is állhatsz, kielégületlen maradsz.

23 vagy, nem késő kilépni és más partnerrel kezdni idővel.

Nem 43 éves nő vagy, 20 év házassággal magad mögött.

Én 25 évesen szakítottam az exemmel hasonló okok miatt - vgyis ő fel sem állt, vagy volt, hogy egy óráig is reszelt, mert képtelen volt elmenni.

Most a párom remek férfi, és szuper szerető, szenvedélyes, imádom vele a szexet (is).

2018. febr. 2. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!