Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tobb pasim van es nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tobb pasim van es nem tudok valasztanii? Mi a gond? Bovebben lent

Figyelt kérdés
Miota veget ert az 5 eves kapcsolatom nem talalom a helyem. Exhez nem akarok visszamenni. Van 2 allando pasim akik kozul nem tudok valasztani mindegyikben mast szeretek. Kozben neha randi is becsuszik de szex csak veluk mostanaban. Mi lehet a baj? Szinglinek kellene lennem? Sajnos mindketto azthiszi vele gondolom komolyan igy raadasul osszekoordinalnom is nehez neha a dolgokat valamelyiknek mindig hazudok.

2018. febr. 1. 12:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem is kamu.
2018. febr. 1. 13:38
 12/22 anonim ***** válasza:
52%
Én sem tudom sajnálni az ilyen embereket.
2018. febr. 1. 13:41
 13/22 anonim ***** válasza:
3%
Betoncsizma megint megmondta a frankót
2018. febr. 1. 14:02
 14/22 A kérdező kommentje:
Az ertelmes hozzaszolasokat koszonom! Es nem kamu, szerintem nem olyan rendkivuli az esetem, csak kivancsi voltam velemenyekre
2018. febr. 1. 14:40
 15/22 anonim ***** válasza:

Baromira nem korrekt hogy igy csinálod.

Visszaélsz mások érzelmeivel és idejével..

Szégyelld magad! Ha korrekt lennél tudnák hogy ez csak "szex kapcsolat" vagy barátság extrákkal és nem egyedüliek az életedben.

Ha van benned becsület közlöd velük.

Hs ezek közül az egyik is az igazi lenne nem igy viselkednél "vele"..

Ismertem ilyen.lányt mint te rengeteg szenvedést okozott rengeteg időmet energiámat vette el a hazugsága.

Vele akartam leélni az életem..

Mennyi mindent tettem érte....

Na de túl léptem rajta.

2018. febr. 1. 14:47
 16/22 anonim ***** válasza:
62%
Növessz gerincet.
2018. febr. 1. 14:50
 17/22 Meleg Patrik László ***** válasza:
79%

Egy seggel csak egy lovat ülj meg drágám.

Ne akarj több seggel lovagolni.

2018. febr. 1. 14:53
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Keress még pár embert, mutasd be őket egymásnak, és focizzatok. Mi a gond? Az, hogy nem játszunk az emberek érzelmeivel, az a gond. Szedd össze magad, és döntsd el, kell e valamelyik, vagy mit akarsz.
2018. febr. 1. 16:29
 19/22 anonim ***** válasza:
48%
Ugyan itt gerinc kaphato
2018. febr. 1. 23:19
 20/22 anonim ***** válasza:
A fene a jó dógod.
2018. febr. 1. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!