Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az örök konfliktus: "nézelődik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az örök konfliktus: "nézelődik" a párom, és ez fáj, de mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátommal 2 éve leszünk együtt. Tudni kell róla,hogy ő egykor igazi nőfaló volt,és szereti a szépet,és nem is titkolja. Látványosan néz meg nőket,tesz megjegyzéseket. Ezért már szóltam, erre a reakció mindig az: nekem te vagy a legszebb,ez egészséges férfi nézelődés,minden férfi megnézi a nőket és aki nem,az hazudik,és nem jelent semmit.

Hát nem tudom...engem zavar.

Ti hogy vagytok ezzel?

Előre is köszi!

L: 26, F: 32

2018. jan. 31. 18:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nos, láthatod a válaaszokból, hogy a többségnél van egy határ. A megjegyzések tétele pl már bőven átépi egy normális kapcsolatban ezt a legtöbb embernél...

Arról nem is beszélve, hogy jelezted, h ezt lécci ne, mert ZAVAR, még telibe is tojja és nem fogja vissza magát..

Egyébként meg aki -ezen az oldalon is- panaszkodott ugyanerre, meg hogy más nőket is emleget pl, megjegyzéseket tesz előtte, hát nem voltak túl rózsás vélemények..

Nem irigyellek a pasidért, annyi szent.

2018. jan. 31. 21:01
 12/13 anonim ***** válasza:
megnézheti, de nem kell ilyen látványosan...
2018. jan. 31. 22:45
 13/13 anonim ***** válasza:

Mi együtt szoktuk megnézni a férfiakat/nőket. Persze nem mindig és nem mindenhol, de ha bárhol vagyunk, valamikor én jegyzem meg, hogy "ez a csaj tök csinos, szép", vagy ő mondja, hogy "nézd, az jó csávó, mi? Bejön, nem?", ezt félig viccesen kérdezi a párom.

Nálunk nincs belőle sértődés, de van egy határ.. ha állandóan mindenhol megjegyezné, hogy milyen jó csaj megy előttünk, de pl. nekem nem lehetne ezt fordítva, az egy idő után számomra is sértő lenne, de így mi elvagyunk. :)

Tudjuk mindketten, hogy ez egészséges nézelődés, nem gondol bele többet egyikőnk se, ennyi meg kell.

25N

2018. febr. 1. 04:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!