Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolati konfliktus munka ügyben?
16 éve élek élettársammal.Két kis gyermekünk van.A párom karrierje szépen ível felfelé.A gyerekek ügyeit én intézem(iskola,ovi,különóra ,betegségek)
Itthon dolgozom.A párom ennyi év után belekötött a szakmámba ,mert nem lehet túl sokat keresni vele.Az ő fizetése 1 milka havi szinten.Én 80 ezret keresek 4-6 órában.
Nagyon bánt,hogy a gyerekek,házimunka intézése mellett ennyire tartja a munkámat és a többi tevékenységem.
Nem vagyok tökéletes ,nincs minden nap főtt kaja és nem csillog villog minden nap a ház,mert száz felé vagyok attól függetlenül,hogy én nem törtem a csúcsra.
Érdekrlne a véleményetek,hogy ez a fajta leértékelés helyén való e ebben a helyzetben és ez mennyire szakíthat szét egy párt?Vajon egy kapcsolat akkor van egyensúlyban,ha én is lapátolom haza a pènzt?
Hátkérlek... ha se a melóban nem virítasz, se otthon, akkor erre én szerinted mit mondjak?
A párocskáddal azért beszéld meg, hogy párszor próbáljon meg fullban helyettesíteni: vegyen ki két hét szabit, oszt' játssza ő az "asszonyt".
De ezt csak akkor javaslom, ha nem a pcsameresztő típus vagy, hanem tényleg csak ennyit tudsz, mert ha röhögve helyettesít, akkor megszívod!
Meg kérdezhetem milyen területen dolgozol?
Amúgy szerintem nem gond az ha nem csillog villog minden mindig de mondjuk a mosogatás az legyen napi tevékenység többszöri alkalommal, illetve a főtt kaja is lehetne minden nap, nem baj az ha maradek(szerintem) kicsit nagyobb adatokat kell főzni jó nagy labos húsleves stb. Ha meg nagyon nincs időd néha főzni akkor azon a napon mondjuk lehet virsli, sült tojás zacskós leves meleg szendo:)
Mer ugye a fejlődő szervezetnek főleg fontos a meleg főtt kaja! Az már nagyobb gond hogy kevesli a pénzt amit keresel, lehet kicsit elszállt magától? Havi egy millió mellett mit problemazik ezen? Mer ha még nem jöttök ki anyagilag ok keress mást de szerintem ennyi pénzből is kijöttök..néha vásárolj te is valamennyit adj a rezsibe nehogy az legyen mindent ő fizet. Vele kell le ulnod meg beszélni.
Minden nap van mit enni.
Ugy gondolom tök mindegy milyen szakma mert ez átmeneti állapot.
Azt persze nem nagyon veszi észre hogy amíg ő a csúcsra tör neki másban nem kell részt venni mert azt én csinálom meg.Valahogy jozan paraszti ésszel gondolva ez egy körforgás míg a gyerekek nem lesznek önjáró önellátó kis egységek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!