Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell tovább lépni szakitás után, hogy ne belé kapaszkodjak tovább?
Figyelt kérdés
Meg kéne tanulnom élni nélküle, hogy ne hiányozzon. Barátom nem sok van, és ök sem érnek mindig rám.2010. jún. 6. 17:30
1/7 anonim válasza:
Írj privátot, ha gondolod kitalálhatunk valamit. Mert nekem is ez a gondom. 20L
2/7 gabriell88 válasza:
Ugyanez a problémám:S irj privit és kibeszéljük..
3/7 anonim válasza:
hat ezt jo lenne tudni! eleg rossz helyzet!szerintem minden kapcsolatot meg kell szakitani vele!minden targyat ami ra emlekeztet el kell tenni!es egy ideig olyan dolgokat kell csinalj ami elfeledteti veled, menj szorakozni! es gondolj a rossz tulajdonsagaira !
4/7 anonim válasza:
Nekem is írnátok privit? Találjunk már ki valamit.. (Bocs az off-ért) 25/F
5/7 anonim válasza:
3. válaszolóra halgassatok mindent elmondott szerintem is ez a legjobb ötlet ;)
6/7 A kérdező kommentje:
Alakítsunk klubbot? :)
2010. jún. 7. 17:29
7/7 A kérdező kommentje:
De velem az is a baj, hogy hiába találok ki új dolgokat, tudom h azt azért csinálnám mert ez van, ezáltal még rosszabb a szitu és nem csinálok semmit és maradok egyhelyben.
2010. jún. 7. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!