Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm arra kért mondjak egy nekem szép nőt?
megmondtam neki, hogy ő tetszik a legjobban meg ő a szerelmem, de kíváncsi volt az ideálomra és addig addig kérdezgetett még mondtam neki egy nőt aki szép számomra.
Persze előtte ő elmondta, hogy neki ki tetszik. De ez milyen dolog?Addig addig kérdezgetett, meg mondta, hogy nincs olyan nem tudnák egy szép nőt se mondani aki szép számomra és akkor mondtam egyett erre meg teljesen kivan akadva szakítani akar emiatt :S halottatok már ilyet?
Hogy létrzik,hogy 0% pontozású vagyok miközben a hozzászólások elismerik a kérdésben említett helyzetet mint valós jelenséget,köztük több nő is!?
Amúgy öregem nehogy puncsolj neki mert még megszokja ezt a hiszti módszert,hagyd rá majd megnyugszik.De ő az aki bocsánatkéréssel tartozik nem pedig te!
It's a trap!
Amúgy a barátnőd mintha ki akarta volna vívni konkrétan, hogy legyen oka összeveszni veled. Tehát faggatott, hogy milyen nő tetszik, gondolom agyban összemérte magát vele, és kiakadt. Nem normális, már bocsi.
Pedig olyan ari vagy, örülhetne a barátnőd. A legtöbb pasi nem vesződik azzal, hogy a barátnője önbizalmát erősítse. Szerinted hányan győzködik a csajukat, hogy márpedig ő a legszebb nő számukra?
Ha én ilyesmit kérdeztem az exeimtől (bár csak poénból), akkor 15 évesen felsorolták a Disney channel fél szereplőgárdáját, később pedig "Barbyykahh vok tső, cicik a nyakba tolva, tükörben bepucsít, pillák és műkörmök indokolatlanul hosszúak" volt az ideál. Most az Instagram és a plasztika virágkorában kérdezni se mernék ilyesmit senkitől :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!