Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem mondják soha hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mondják soha hogy szép vagyok?

Figyelt kérdés
Van komoly kapcsolatom, és rengetegen flörtölnek velem nap mint nap, köztük közelebbi haverok, párom haverjai. És én is elégedett vagyok magammal, szép az arcom, csinos a testem, jópofa vagyok. DE valahogy már hiányzik, hogy halljam azt konkrétan, hogy : milyen szép vagy! Miér nem mondja ezt soha senki? Mindenféle marhasággal tudnak bókolni meg flörtölni, de konkrétan miért nem mondják ki így nyíltan a szemembe? A páromnak már szóltam erről, hogy ha szépnek tart miért nem mondja ki néha. De erre csak annyit mondott, hogy hiszen tudom én azt anélkül is. Igen tudom. De azért jólesne néha hallani is. Miért nem teszik meg? Köszönöm
2014. máj. 16. 14:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
71%
Mekkora gondok, te szentséges manófarok!
2014. máj. 16. 14:35
 2/13 anonim ***** válasza:
56%
Szegény, szegény te.
2014. máj. 16. 14:35
 3/13 A kérdező kommentje:
Tudom, nem ettől fog összedőlni a világ. Ez csak egy kérdés a sokmillió közül. Akinek nem veszi be a gyomra, az álljon odébb, és ne véleményezze a semmi gondolatát a témáról, ennyi. Köszönöm
2014. máj. 16. 14:37
 4/13 anonim ***** válasza:
szép vagy
2014. máj. 16. 14:37
 5/13 anonim ***** válasza:
Talán mégsem olyan nagy az önbizalmat, ha klisékkel kell bizonygatni a tényt.
2014. máj. 16. 14:38
 6/13 A kérdező kommentje:
Csak néha jólesne, olyan nagy bün ez?
2014. máj. 16. 14:38
 7/13 erika02 válasza:
nem bűn. lehet hogy nem merik. vagy csak tényleg szimplán az amit a párod mond. de fel a fejjel. :)
2014. máj. 16. 14:46
 8/13 anonim ***** válasza:
Lehet csuf vagy
2014. máj. 16. 14:49
 9/13 anonim ***** válasza:
SZÉP VAGY!!!! :) :) :) :)
2014. máj. 16. 14:53
 10/13 A kérdező kommentje:
Ó, 9es. De kedves vagy, köszönöm! ;)
2014. máj. 16. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!