Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem mondják soha hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mondják soha hogy szép vagyok?

Figyelt kérdés
Van komoly kapcsolatom, és rengetegen flörtölnek velem nap mint nap, köztük közelebbi haverok, párom haverjai. És én is elégedett vagyok magammal, szép az arcom, csinos a testem, jópofa vagyok. DE valahogy már hiányzik, hogy halljam azt konkrétan, hogy : milyen szép vagy! Miér nem mondja ezt soha senki? Mindenféle marhasággal tudnak bókolni meg flörtölni, de konkrétan miért nem mondják ki így nyíltan a szemembe? A páromnak már szóltam erről, hogy ha szépnek tart miért nem mondja ki néha. De erre csak annyit mondott, hogy hiszen tudom én azt anélkül is. Igen tudom. De azért jólesne néha hallani is. Miért nem teszik meg? Köszönöm
2014. máj. 16. 14:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Milyen szép vagy. .. Amúgy meg az nem is fordult meg a fejedben hogy lehet nem is vagy olyan szép.? És talán azért nem mondják? Attól hogy flörtöl valaki veled az nem azt jelenti hogy húú de szép vagy. Na meg hogy bókolnak neked. ..és hogy? Mit mondanak? Jó a segged kő kóla? Mert ez sem jelenti azt hogy szép vagy. Az a lényeg hogy te elégedett vagy magaddal. Szép a pofid jó az alakod... lényeg hogy nem vagy beképzelt. Lehet hogy nem fogják sokat mondani?
2014. máj. 16. 14:58
 12/13 A kérdező kommentje:
11: na most jól elbizonytalanítottál. Lehet nem is vagyok szép, akármennyi pasi is bókol meg próbálkozik?
2014. máj. 16. 15:03
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát igen. Lehet hogy ez a válasz a kérdésedre. Mert ha nem mondják akkor annak oka van. Amúgy meg szerintem pont a fiúdnak kéne mondogatnia. És ha ő mondaná és szeretnéd akkor elég lenne csak tőle hallani. Ez a szerény véleményem. .. 11-s voltam. És nem akartalak bántani
2014. máj. 16. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!