Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet, ha 30 évesen nő létére 3 év kapcsolat után se engedi meg, hogy natúrba csináljuk?
Figyelt kérdés
#kapcsolat #szintjei
2018. jan. 28. 18:07
1/26 anonim válasza:
Natúrba csináljátok? Csak én nem értem a kérdést?
2/26 anonim válasza:
Például nagyon nem akar gyereket tőled.
4/26 anonim válasza:
Natúr joghurttal kennéd meg behatolás előtt? 😂
5/26 anonim válasza:
Mondjuk mert nem akar gyereket?
6/26 anonim válasza:
2-es válasza szerintem tökéletes! Bár ezt miért is nem lehet Tőle megkérdezned?
7/26 anonim válasza:
Terjednek óriási baromságok a fogamzásgatlókról, amit sok nő utánanézés nélkül benyel, és egymást hülyítik, gerjesztik ezzel kapcsolatban. Lehet ő ilyen.
De lehet hogy már próbálta, és valami bizonyított kiderített egészségügyi ok miatt nem használhatja.
(amúgy pedig a fogamzasgátló hatékonyabban véd teherbeesés ellen, mint a gumi, és pl a menzesz kellemetlenségeit is enyhíti)
8/26 anonim válasza:
Talán, némileg-nemileg beteg vagy, esetleg ő az...spuri tesztre gyerekek;)
9/26 anonim válasza:
7-es, enyhíti a kellemetlen menstruációt, úgy, hogy megszünteti :) Egészségesnek hangzik, igaz?
10/26 anonim válasza:
Nem sokat tudsz a fogamzásgátló tablettákról, igaz?
Gyanús, hogy nem akar teherbe esni. Mondjuk megbeszélhetnéd vele is. Célravezetőbb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!