Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom túl féltékeny vagy ez normális lenne?
Fél éve vagyunk együtt. Ha elmegyek valahová köteles vagyok időt mondani, hogy mikor érek haza, beszámolni kivel vagyok. Ha nem írok vissza neki 10 percen belül hívogat megállás nélkül amíg nem írok.Folyamatosan nézegeti a messengerem és elolvassa a beszélgetéseimet.Ha köszönök egy fiú ismerősömnek, vagy férfi kollégákkal dolgozom már lassan az is baj
Úgy érzem szeretem de ez más kezd sok lenni nekem. Sokszor magyaráztam már el neki hogy ez így nem lesz jó. Megoldás egyedül a szakítás lenne? 19/L 20/F
Ez az ember nem szeret.
Ez egy bántalmazó kapcsolat kezdete...menekülj !!!!!!!!!!
én biztosan szakítanék vele. az ilyen ember nem szeret, csak amiatt hiszed azt, mert ragaszkodik hozzád.
aki szeret az örül neki ha jól érzed magad másokkal, hogy az életed nem csak róla szól, hogy vannak más dolgok is amiket szeretsz. aki szerelmes az párkapcsolatban is képes szabadságot adni a másiknak.
#9, ne áltasd magad "mert érzem hogy igazán szeret" - nem szeret, szimplán birtokol-
A napokban volt egy kérdés, ott már videót is szerelt a pasi a szobában, meg folyton gps-en követi a lányt.... amúgy ő is tudja, hogy ez már súlyos betegség, de hát szeretik egymást-
A szeretethez, a szerelemhez még kevésbé tartoznak Nem hiszem, hogy ritka volna, de újsághír meg csak ne akarj lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!