Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről a szituról vélemény?
A jó öreg "jóval később megyek haza mint azt igértem, de ba*ok szólni az asszonynak, sőt a telefont se veszem fel".
Első ilyen után, több éves kapcsolatban, szakítanátok ezért, ha amúgy a férfi nem egy bulizós típus, és vszinű nem sűrűn fordul elő többet? Elég ramaty állapotban vagyok, ezért kérlek csak akkor válaszolj, ha tudsz segíteni! 22L
Elsőre én elfogadnám őszinte hibának, és elmondanám nagyon nyugodtan, őszintén hogy nem az a baj ha máshogy alakul az estéje és mondjuk 8 helyett hajnalban várjam, és nem attól félek hogy kivel van és megcsal-e, hanem ilyenkor belelovalom magam az aggódásba, és fél tízre már azt vizionálom hogy valami árokban fekszik és haldoklik egyedül. És ezt meg tudjuk úszni egy "összefutottam Bélával, bedobunk pár sört, későbbre várj" üzenettel.
Itt még nem szakítanék, de a következő néhány alkalom lenne a perdöntő, ha azok többségében megteszi amit kértem akkor nincs gond, ha nem, akkor újabb nagy beszélgetés, hogy nekem ez így nem pálya, ha nem változtat ezen az eltűnős szokásán akkor ennyi volt. Ha még utána sem próbálja betartani, akkor van viszlát.
Nem szakítok, de megmondom, hogy első és utolsó eset volt.
Nem számoltatom el, de alap, hogy szóljon, csak 4 órával a megbeszélt után jövök,m ert... és nem a hullaházban kell keress.
Latom sokan nem ertik mit jelent a felelosseg es a tars...
Anyam mindig aggodott ha apam, batyam nem szolt es keson ert haza.
Nem csak arrol van itt szo, hogy "jaj biztos a szeretojenel volt..."
Arról, hogy ha valami tortenik a masikkal, akkor legalabb a rendorok el tudjanak indulni valahonnan.
A masik iranybol pedig, hogy nem stresszelem a paromat aki otthon van, hogy nem tudja keso este hol vagyok, élek e még?...
Beszelgessetek erről. Nem a kontrollrol a szol, de barkivel barmi tortenhet. Rosszul lehet osszeeshet. Nem vidam, ha a parod 2 napig nem kerul elo, a 3on pedig a hullahazbol hivnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!