Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Erről a szituról vélemény?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erről a szituról vélemény?

Figyelt kérdés

A jó öreg "jóval később megyek haza mint azt igértem, de ba*ok szólni az asszonynak, sőt a telefont se veszem fel".

Első ilyen után, több éves kapcsolatban, szakítanátok ezért, ha amúgy a férfi nem egy bulizós típus, és vszinű nem sűrűn fordul elő többet? Elég ramaty állapotban vagyok, ezért kérlek csak akkor válaszolj, ha tudsz segíteni! 22L

2018. jan. 28. 09:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ha mindig szakítottam volna, ha a barátnőm késik, akkor már vagy 300 szakításon lennék túl... :D engedd már el a dolgot, nem dőlt össze a világ
2018. jan. 28. 10:14
 12/20 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem szakíts. Konkrétan én fulladozok tőled, pedig nem engem próbálsz idomítani.
2018. jan. 28. 10:37
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon megijednék, mert egyáltalán nem kimaradós típus, és felhívnám, hogy jól van-e. Aztán persze megbeszélném vele, hogy szóljon, ha később jön. Nem borulnék ki amúgy, nekem ez elsőre nem válóok.
2018. jan. 28. 10:49
 14/20 A kérdező kommentje:
Sokan nem értitek, hogy nem azzal volt a bajom hogy később jött órákkal, hanem hogy szét aggódtam magam, mert tudom hogy ittasan milyen kötekedős. És nem azrrt féltem hogy meg csal e , hanem hogy nem e esett BAJA. Akinek ez a dolog egy apróság, arra azért kíváncsi lennék mit reagálna, ha a párja nem akkor jött amikorra mondta, és a telefont is kikapcsolja.
2018. jan. 28. 11:23
 15/20 anonim ***** válasza:

Elsőre én elfogadnám őszinte hibának, és elmondanám nagyon nyugodtan, őszintén hogy nem az a baj ha máshogy alakul az estéje és mondjuk 8 helyett hajnalban várjam, és nem attól félek hogy kivel van és megcsal-e, hanem ilyenkor belelovalom magam az aggódásba, és fél tízre már azt vizionálom hogy valami árokban fekszik és haldoklik egyedül. És ezt meg tudjuk úszni egy "összefutottam Bélával, bedobunk pár sört, későbbre várj" üzenettel.

Itt még nem szakítanék, de a következő néhány alkalom lenne a perdöntő, ha azok többségében megteszi amit kértem akkor nincs gond, ha nem, akkor újabb nagy beszélgetés, hogy nekem ez így nem pálya, ha nem változtat ezen az eltűnős szokásán akkor ennyi volt. Ha még utána sem próbálja betartani, akkor van viszlát.

2018. jan. 28. 13:37
 16/20 anonim ***** válasza:
40%
Ez nem a világ vége, de jobban jár ha szakitasz vele.
2018. jan. 28. 13:52
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem szakítok, de megmondom, hogy első és utolsó eset volt.

Nem számoltatom el, de alap, hogy szóljon, csak 4 órával a megbeszélt után jövök,m ert... és nem a hullaházban kell keress.

2018. jan. 28. 17:11
 18/20 anonim ***** válasza:
32%
Szakíts! Még ma! Ha ennyitől így kiborulsz! Lesznek még sokkal húzósabb, keményebb időszakok is egy párkapcsolatban. Véleményem szerint nem szereted annyira, ha már ezt nem tudod helyénkezelni, holott egy kapcsolat fenntartásában egyik legfontosabb tényező a tolerancia, és türelem.
2018. jan. 28. 20:11
 19/20 Interferencia ***** válasza:
Respect a srácnak, hogy eddig még nem volt ekkora hibája se.
2018. jan. 28. 23:43
 20/20 anonim ***** válasza:

Latom sokan nem ertik mit jelent a felelosseg es a tars...

Anyam mindig aggodott ha apam, batyam nem szolt es keson ert haza.

Nem csak arrol van itt szo, hogy "jaj biztos a szeretojenel volt..."

Arról, hogy ha valami tortenik a masikkal, akkor legalabb a rendorok el tudjanak indulni valahonnan.

A masik iranybol pedig, hogy nem stresszelem a paromat aki otthon van, hogy nem tudja keso este hol vagyok, élek e még?...

Beszelgessetek erről. Nem a kontrollrol a szol, de barkivel barmi tortenhet. Rosszul lehet osszeeshet. Nem vidam, ha a parod 2 napig nem kerul elo, a 3on pedig a hullahazbol hivnak...

2018. jan. 29. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!