Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért rossz a szex, mert ronda vagyok, vagy egyébként se olyan jó, csak túl van "hype-olva"?

Figyelt kérdés
2018. jan. 27. 21:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
#20, egy jó kajázás étteremben. Nemcsakhogy jobb, de tartósabb és hasznosabb élvezet is.
2018. szept. 9. 21:42
 22/23 anonim ***** válasza:

szerintem túl van spilázva az egész...a szex nem más mint utódnemzés, egyetlen másik faj se csinál belőle ekkora ügyet, pláne nem forintosítja

a mai világban ez is csak egy pénzszerzési mód, vagy nevelőeszköz, az igazi értelme már réges-rég elsikkadt, köze nincs már a szerelemhez

nem véletlen, hogy egy idő után elhidegülnek egymástól a korábban szerelmes házasfelek is, és elkezdenek swingerklubba járni meg más ilyen idiótaságokat csinálni

"H..lye és nem ronda vagy, ilyen egyszerű az egész."

fáj az igazság, kisapám? há' szar má' neked...

"A szex iszonyú jó dolog, és ronda emberek is piszkosul tudják élvezni"

persze, amíg rá nem unnak...

attól, hogy te szereted a mákostésztát, ha 7-8 évig mást se kapnál, a végén már a látványától is felfordulna a gyomrod

a szex ugyanez...

2019. aug. 14. 22:22
 23/23 anonim ***** válasza:

A sex teljesen független attól hogy ronda vagy-e vagy sem :D

Egyáltalán mi köze a kettőnek egymáshoz?

Oké ha ronda vagy, keveset vagy egyáltalán nem kapsz sexet, legalábbi szimpátia alapút nem

Akkor elmész prostihoz, fizetsz neki és letudod...

Szerintem mellesleg túllihegik az egész témakört, a sex végső célja a fajfennmaradás, se nem több se nem kevesebb, csak az emberek hajlamosak mindenféle misztikumot meg ilyesféléket köríteni hozzá

Jó dolog persze, de sokkal feketébbnek festik az ördögöt mint amilyen valójában

És hiába állítják ennek az ellenkezőjét, nincs igazán különbség, akárkivel is dugsz, max. összeszedsz pár nemibetegséget

#1 szerintem meg igaza van a Kérdezőnek, ugyanis a sex nagyon nem valami különleges szuper dolog

A hülye meg te vagy de nagyon

#15 de igen, túl van hajtva az egész sex-téma, nem ér annyit az egész amennyit reklámozzák, még felannyit se, egy kapcsolat simán tönkremehet akármilyen jó is a sex a pároddal

#20 én is tudok mondani sok jó dolog, ami jobb, soroljam esetleg?

2021. jan. 28. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!