Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők! Hány férfi próbálkozik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Hány férfi próbálkozik be úgy, hogy közben kapcsolatotok van?

Figyelt kérdés

Inkább személyesen szoktak? Vagy Interneten?

És mi az oka, hogy nem hagyjátok magatokat "lecsapni" a párotok kezéről?

2018. jan. 27. 13:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
24%
Tisztelet, hűség=duma.... A “van barátom” azt jelenti hogy “a rendelkezésre álló adatok alapján nem vagy jobb fogás mint a jelenlegi”. De ha valami nagymenő próbálkozik be már hirtelen nem lesz pasitok mert abban a percben szakítotok vele gondolatban , és utólag tudomására hozzátok
2018. febr. 3. 16:00
 12/15 anonim ***** válasza:
66%
Hulyesseg. Nallam sok jokepu penzes menő csáo probalkozott es pont mikor keves figyelmet kaptam a ferjemtol. Nincs gyermek megse leptem ki a kapcs.bol vagy akadtam valamelyikre..
2018. febr. 4. 01:57
 13/15 anonim ***** válasza:
38%
12 a házasság már más tészta....
2018. febr. 4. 11:32
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Páran szoktak, olyankor kedvesen közlöm velük, hogy nem

Tisztelem a páromat és ha szembe jönne egy jobb ajánlat akkor is vele maradnék, mert szeretem és tudom, hogy ő kell nekem

2022. okt. 17. 14:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Sose számoltam. Hozzávetőlegesen havi szinten fordul elő 1-2 eset. De nem megyek bele semmibe.

Neten is, személyesen is. Fura, mert fbn pl kint van nyilvánosan, hogy van párom, ennek ellenére írogatnak. Mégis milyen szar ember az aki rámegy más párjára?🤮 Fúj.

A személyes próbálkozást még megértem mert nincs a homlokomra írva a dolog, csak gyűrű az ujjamon, és azt nem veszik észre azonnal.

2022. okt. 17. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!