Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 5 x is smároltam az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 x is smároltam az egyik legjobb barátnőmmel. :S biszex vagyok?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok,és tegnap osztkiránduláson,smároltam a barátnőmmel.. csak vicből kipróbáltuk,de az abaj hogy nagyon tetszett mindkettőnknek és utána még 4 x smároltunk..közben néztek a fiú osztársain,és eléggé tetszett nekik is.. de most nagyon félek,ugye ez nem jelenti azt hogy biszexuálisak vagyunk ? mindkettőnket szeretnek a fiúk,és voltak már pasijaink,és jó csajnak látjuk a másikat..mással nm tudom elképzelni hogy smároljak,csak vele..többet nem fog előfordulni,de akkor is.. nagyon durva hogy megetttük ?:S
2010. jún. 6. 11:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
az ital nem mentség... én nem járnák ilyen csajjal...:)
2010. jún. 6. 14:53
 12/20 anonim ***** válasza:
De gusztustalanok vagytok,lányok!Pfuj!Csodálkoztok,hogy nem kelletek a normális pasiknak?!Süllyedjetek el...
2010. jún. 6. 14:56
 13/20 anonim ***** válasza:

Emberek! A legtöbb lánynak van életében egy olyan szakasz amikor a nők érdeklik(általában 20 éves kor körül), mivel a pasik baromállatok... ennyi.

Amúgy meg szerintem csak szimpla kíváncsiság játszott közre mikor először kipróbáltátok, és csak azért tetszett nektek, mert néztek az osztálytársak. Előfordul. Egészségetekre. ;) Amúgy szerintem hogyha tényleg biszexuálisok vagytok az 2-3 év múlva úgyis kiderül. :)

2010. jún. 6. 15:18
 14/20 anonim ***** válasza:
biszex? háát... Tila Tequilla POWAAAA!!!!! xD
2010. jún. 6. 17:31
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

szia doró. hogy forog a dia nyelve?

:P

faszállítós volt?

2010. jún. 7. 18:18
 16/20 A kérdező kommentje:
nha kabbe a faszomat te búza.. -.- ki az a doró ? nmtom miről beszélsz ...-.-
2010. jún. 7. 19:40
 17/20 anonim ***** válasza:
?:D
2010. jún. 7. 19:43
 18/20 anonim ***** válasza:
Én a te helyedbe smárolnék vele ha jó mindkettőtöknek :)
2010. jún. 8. 19:36
 19/20 anonim ***** válasza:
62%
te véletlenül nem miskolc mellett laksz?:D
2010. jún. 12. 15:59
 20/20 anonim válasza:
szerintem nem gáz..akik meg egyből elítélnek azok meg nem gondolnak bele hogy mit tettél..most egyszer ilyen is kell nem ?:D
2012. aug. 20. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!