Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet beleszerettem barátom barátjába, vagy csak furcsa, hogy valaki kedves velem?
Párommal egy éve vagyunk együtt, együtt is lakunk. Az elmúlt pár hónapban nagyon elridegültünk egymástól, mint èrzelmileg, mint testileg. Szex heti 1-2x van, amikor neki kedve van, én hiába próbálkozok, akkor azt kapom meg, hogy telhetetlen vagyok. Pedig párszor be is öltöztem, de hiába. Ő is sokat dolgozik és én is. Ő 8órában heti 2 szabadnappal, míg én 14órában heti 3 szabadnappal. Mégis arra hivatkozik, hogy ő mindig fáradt. Nincs közös program, nem járunk sehova együtt, max a boltig. Megelégeltem, ezért az elmúlt pár hétben összefutottam közös barátunkkal (akit már 2éve ismerek) többször is. Nagyon kedves és figyelmes, keresi a társaságom, érdeklődik hogy vagyok, hogy telnek a mindennapjaim, de kezdek tőle félni. A múltkor majdnem megcsókolt, még szerencse, hogy észnél voltam és elhúztam magam. Azóta csak rá gondolok, pedig nem történt semmi...mégis olyan figyelmes velem, és olyan fura érzésem van vele. A történethez hozzátartozik, hogy ő barátom előtt, kb 2évvel ezelőtt udvarolt nekem, de nem lett belöle semmi.Akkor nem voltunk egy hullámhosszon, de barátoknak nagyon jól megmaradtunk. Most mégis mi változott volna? Most érzem a szikrát, amit akkor nem éteztem. Vele érzem...barátommal meg egyre inkább csak a megszokás uralkodik, pedig tényleg igyekszem, de úgy érzem ehez kevés vagyok, ha megszakadok akkor is. Szakítanom kéne? Nem szeretnék hülyeséget csinalni. Ti mit tennétek?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Üdv.: Egy döntésképtelen 23 éves lány
1. Mostani gyík lapátra.
2. Gondolkodási idő
3. Összejönni a másikkal(bár sanszos hogy csak a kedvessége miatt lett szimpi)
Felejtsd el mindkét pasit.A barátod nem foglalkozik veled, nem érzed jól magad a kapcsolatban. Mire vársz? Szerinted jobb lesz idővel? Sajnos nem, maradhatsz még benne éveket, nem fog változni,csak rosszabb lesz.
A másik pasit meg azért fejesd el, mert könnyen lehet, hogy csak azért jön be most, mert a barátod hanyagol és jól esik a törődés. Ha 2 éve nem voltatok egy hullámhosszon, nem jöttél vele össze ,akkor most se tedd hirtelen.
Legyél kicsit szingli, gondold át a dolgokat. Ha még mindig meglesz a szikra, akkor hajrá
De hirtelen ne ugorj egyik kapcsolatból a másikba szerintem
Köszönöm szépen a válaszokat.
Végül elköltözött, és a közös baráttal is megszakítottam a kapcsolatot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!