Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ezt elviselni? Van ertelme?
Ha szereted, akkor el lehet viselni. 5 hónapja vagyunk távkapcsolatban, ebből egyszer 5 napot, egyszer 2 napot és egyszer 2 hetet tudtunk együtt lenni. Nem fogok végleg hazamenni. Vagy szeptemberben kijön hozzám, vagy majd ha elvégeztük az egyetemet.
Van értelme?
Nekem van. Tudom hogy vele akarom leélni az életem, és a következő 40+ évre megéri egy kicsit várni. De mi előtte voltunk nem távkapcsolatban is. Tudom hogy nincs mire féltékenynek lennem, mert ha nem velem akarna lenni hanem azzal a csajjal aki teszi neki az agyát, akkor nem lenne velem, mert napi szinten annyi munkát kell beletennünk ami nem éri meg szerelem nélkül.Azt, hogy neked van-e értelme, csak akkor tudod ha magadba nézel, a pillanatnyi bizonytalanság mögé.
Hogyan?
Vegyétek végig mi hiányzik a legjobban, és keressetek rá pótlékot. A beszélgetés? Esténként skypeoljatok. A közelsége? Nyúld le egy pulcsiját, pólóját, valami plüsst amit tőle kaptál, fújd be az illatával és ölelgesd. A szex? Képek, videók, üzenetek. Nem ugyanaz, de segít. Számoljátok vissza a napokat, esténként mondjátok el mindig hány nap van még, írd fel a naptáradba. Hidd el, egy hónap úgy elszalad.
Milyen idősek vagytok? :)
Ha többet lesztek együtt, hidd el nyugodtabb leszel, és a féltékenység alábbhagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!