Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ennek a házasságnak van még értelme?
Idézetek a leírásodból: "az is zavart,hogy én pénzemből vett lakás fele már hivatalosan az övé, nem is annyira ő érdekelt". Hol lenne értelme ennek a házasságnak, ha ez a gondolat felmerült benned? Nomeg előtte összejött egy másik hapsival...
"Egyébként egész jól megvagyunk a szexet leszámítva". Fiatalon már a szexben problémák???
"Most viszont már érzi,hogy ketyeg a biológiai órája és szeretne gyereket,de én nem vagyok benne biztos,hogy tőle szeretnék." Ne egy gyerek tartson össze egy párkapcsolatot.
párterapeuta lenne esetleg egy megoldás, de ezt mindkettőtöknek akarnia kell és szeretettel végigcsinálnia.
Ha gyereket szeretnél, de nem tőle akkor szerintem meg van a válasz. 34 éves vagy, gondolj arra, hogy (remélhetőleg) még legalább 34 éved lesz. Biztos, hogy ezzel a nővel szeretnéd leélni egy langyos vízben ahol szex sem valami jó?
Szerintem jobb ha saját magadért keresel egy másik nőt, aki megbecsül és nem úgy van veled, hogy: "na jó, még is veled maradok, ám legyen"
Amúgy a férfiaknak szerintem a harmincas évei a legjobbak, még nem késtél el a gyerekkel hidd el, viszont ha a mostani feleségeddel ilyen a semmilyen a viszony, hát még a jó kapcsolatokat is megviseli egy gyerek érkezése, gondolj bele akkor mi lenne nálatok, ha ebben benne maradnál...
Sajnos a ház felesbe megy, ezt a békát le kell nyelni cserébe... Sok sikert neked!
5-ös vagyok. Na igen a szülői minta sokat számít, de gondolj arra, hogy már másik generáció vagytok, az ő idejükben még nem volt annyira elfogadott a válás, sokan együtt maradtak csak anyagiak vagy társadalmi nyomás miatt, de abban nincs semmi boldogság hidd el.
Az én szüleim is elváltak anno, pedig ez falun kb. egyenlő volt a szentségsértéssel. De ők csinálták jól, mert utána mindkettejüknek lett más kapcsolatuk és még is jóban tudtak maradni a válás után.
Ezt kívánom neked is, hogy a saját érdekeidet tartsd szem előtt és ne hagyd, hogy kiégj egy rossz házasságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!