Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ennek a házasságnak van még értelme?
nincs értelme,ezt te is tudod!
válj míg nincs gyerek
Elgondolkodtató, hogy képes voltál 6 (!) évet ráhúzni és elvenni egymás életéből az egód és a lakás miatt.
És a vége ugyanaz, mint ami már 6 évvel korábban lett volna, ha akkor nem könyörgöd vissza magad hiúságból..
Mára már valószínűleg te is, és a feleséged is talán boldog kapcsolatban lenne, gyerektevrekkel. És nem kéne
a "kifutok az időből lassan" dolgon agonizálni.
Párterápia vagy menjetek szét szerintem.
( és amit egyszer évekkel ezelőtt elvileg megbocsájtottunk, azt nem hozzuk elő 6 évvel később. Így ettől most vonatkoztassunk el, a tény jelenleg a saját bizonytalanságod, hogy kell a más.)
Ha lett volna egy kevés méltóságod,már akkor elhajtottad volna,amikor összejött egy másik kannal.Ha te adtad a bele a javarészt,nyugodtan megmondhattad volna,hogy akkor költözzön az anyjához,vagy a kanhoz,vagy mindegy,de tűnjön a szemed elől.Akár az ő részét is oda adhattad volna,ha nagyon korrekt akartál volna lenni.
Nőként mondom,hogy megértem,hogy meginogott benne a bizalmad egy életre.
Szerintem egymástól itt már nem lesz gyerek,úgy,hogy inkább keressetek mást,mindketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!