Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ennek a házasságna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ennek a házasságnak van még értelme?

Figyelt kérdés
9 éve házasodtunk össze a feleségemmel(34f 31n). A házasságunk után összeköltöztünk vettünk egy lakást 90%-ban az én pénzemből. Nagyon sokat dolgoztam abban az időben napi 12 13 órát folyamatosan,ennek köszönhetően kicsit eltávolodtunk a feleségemmel. A házasság után 3 évre ott akart hagyni mert összejött 1 másik sráccal közben. Kicsit bizonytalan volt,de én könyörögtem neki,hogy próbáljuk meg folytatni(lehet szánalmas húzás volt de az is zavart,hogy én pénzemből vett lakás fele már hivatalosan az övé, nem is annyira ő érdekelt).Végül együt t maradtunk és eltelt 6év. Most viszont már érzi,hogy ketyeg a biológiai órája és szeretne gyereket,de én nem vagyok benne biztos,hogy tőle szeretnék.(szimpatikusnak tartott nők "erősen érdeklődnek" irántam).Az,hogy ott akart hagyni,valahol legbelül még mindig zavar és nem tudom elfelejteni.Egyébként egész jól megvagyunk a szexet leszámítva. Nem tudom,mitévő legyek maradjak benne ebbe a kapcsolatba vagy próbálkozzak újjal. Én is szeretnék családot alapítani és már benne vagyunk a korba ezért is kellene lépni,vagy elfogadni a jelenlegi helyzetet,csak határozatlan vagyok.
2018. jan. 12. 13:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

nincs értelme,ezt te is tudod!

válj míg nincs gyerek

2018. jan. 12. 15:54
 12/15 anonim ***** válasza:
83%
Hagyd el most, és másik nővel vállaljatok babát. Méltó büntetés lenne neki, amiért összejött mással miközben veled vot házasságban.
2018. jan. 12. 16:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Addig válj, míg nincs gyerek, különben örökre csapdában maradsz mellette és a gyerek is megérdemelne egy normális családot. Fiatal vagy, még simán újrakezdheted mással!
2018. jan. 12. 16:30
 14/15 anonim ***** válasza:
71%

Elgondolkodtató, hogy képes voltál 6 (!) évet ráhúzni és elvenni egymás életéből az egód és a lakás miatt.

És a vége ugyanaz, mint ami már 6 évvel korábban lett volna, ha akkor nem könyörgöd vissza magad hiúságból..

Mára már valószínűleg te is, és a feleséged is talán boldog kapcsolatban lenne, gyerektevrekkel. És nem kéne

a "kifutok az időből lassan" dolgon agonizálni.

Párterápia vagy menjetek szét szerintem.

( és amit egyszer évekkel ezelőtt elvileg megbocsájtottunk, azt nem hozzuk elő 6 évvel később. Így ettől most vonatkoztassunk el, a tény jelenleg a saját bizonytalanságod, hogy kell a más.)

2018. jan. 12. 16:41
 15/15 anonim ***** válasza:
65%

Ha lett volna egy kevés méltóságod,már akkor elhajtottad volna,amikor összejött egy másik kannal.Ha te adtad a bele a javarészt,nyugodtan megmondhattad volna,hogy akkor költözzön az anyjához,vagy a kanhoz,vagy mindegy,de tűnjön a szemed elől.Akár az ő részét is oda adhattad volna,ha nagyon korrekt akartál volna lenni.

Nőként mondom,hogy megértem,hogy meginogott benne a bizalmad egy életre.

Szerintem egymástól itt már nem lesz gyerek,úgy,hogy inkább keressetek mást,mindketten.

2018. jan. 12. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!