Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a barátom külföldre megy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátom külföldre megy dolgozni, akkor nem biztos, hogy együtt maradunk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátom anyja egy alkoholista nő volt, a lényeg, hogy hatalmas adósságot halmozott a párom nyakába, sajnos a barátomnak kell kifizetnie.

3 éve vagyunk együtt, tavkapcsolatban éltünk mindvégig, péntektől vasárnapig találkoztunk.

Mivel van ez az adósság, ő azt nézi, mi lenne az a munka, mellyel a legjobban visszafizethetné és megszedhetné magát pénzzel. Felmerült Amerika, mert vannak ott rokonai, és három hetente járna haza. Őszintén, szerintem ez a kapcsolatunk végét jelentené. Én nem tudnék kimenni vele, és ő nem is tervez időintervallumot, hogy mennyit lenne kint.

Engem 3 évig ide köt az egyetem, tanulok.

Tudom, hogy az adósság kifizetése az első, de nekem eszembe se jutna itt hagyni a páromat. Ő ki se kérte a véleményem, hanem közölte, hogy külföldre megy ha onnan jön a legtöbb pénz. Én nagyon kivagyok, mert nagyon szeretem, de nem fogom visszatartani ha ez az álma.

2018. jan. 24. 14:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
37%

"Párkapcsolat lehet több is, de egy lehetőséged volt akkor, hogy oda felvételizz."

??

Gondolom nem zárták be azóta Oxfordot, és gondolom minden évben (félévben) van felvételi.... miért ez lett volna az egyetlen lehetőség? :D

2018. jan. 24. 16:21
 12/15 anonim ***** válasza:

3 hetente kidob 5-600 ezret repülőre?!

Az úgy piszok jó takarékos megoldás, rhadtul nem éri meg neki elmennie Amerikáig. :D

Főleg, hogy vízumot sem fog kapni.

2018. jan. 24. 18:57
 13/15 anonim ***** válasza:
54%

200 km HOL távkapcsolat?! :D

Ne röhögtessetek már, két óra alatt ott van autóval a másiknál.

2018. jan. 24. 18:58
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát én meg amikor felvételiztem, kimentem Amszterdamba a párom mellől. Nem háromhetente, hanem 1-2 havonta látjuk egymást.

Beszélgettünk róla, és azt mondta, menjek. Lehet hogy ő is kijön, de lehet hogy nem lesz rá pénze. Viszont rájöttünk hogy kibírjuk a távolságot, beszélünk minden nap, néha találkozunk és reménykedünk hogy csak egy évig kell elviselnünk, nem három. Működik, eddig, és eszükbe sem jutna szakítani.

Mindig ilyen mindent-vagy-semmit választásként kezelitek a külföldre költözést a párunk mellől. Ha a végcél egyezik, akkor nem kell választani. Lehet a párod mellett karriered és a karriered mellett párod.

2018. jan. 24. 22:30
 15/15 anonim ***** válasza:

Egyén függvénye hogy ki mit nevez távkapcsolatnak.

Megnézném azt, hogy te az Északi-középhegységből Pesten keresztül lejutsz a Balcsira két óra alatt.

Pont a magadfajta nagyszájúak nem vágnak bele olyan kapcsolatba, ahol heti csak egy nap tudnátok személyesen talizni kb 8-9 órára, és csak akkor egymásnál mikor mind a kettőtöknek jó. Csak itt vagytok nagylegények, a valóságban pedig kis nyuszik vagytok.

De ha szerinted ez nem távkapcsokat, akkor csináld utánunk. Akkor legyen nagy szád, ha minimum ezt teljesítetted.

2018. jan. 25. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!