Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítottam a barátnőmmel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam a barátnőmmel, mert úgy éreztem nem ő az igazi. Visszavegyem?

Figyelt kérdés
rosszul érzem magam egyedül
2010. jún. 5. 23:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ő hiányzik, vagy csak kell valaki? Hány éves vagy?
2010. jún. 5. 23:03
 2/11 anonim ***** válasza:
Csak sex miatt ne. Annyira nem lehetsz érzéketlen, hogy hitegeted megint aztán ha Neked ùgy áll fel akkor dobod megint.. :P
2010. jún. 5. 23:10
 3/11 anonim ***** válasza:
A leírásból azjön le h nemszereti a magányt. Visszafogja venni, lehet h sokáig együtt is lesznek, de szerintem már nem lesz igazi. Bár vannak kivételek! Ha a csaj például úgy megváltozik, hogy úgyérzed mégis Ő lesz az igazi. Lehet vissza kéne venned, újra megpróbálni :/
2010. jún. 5. 23:11
 4/11 anonim válasza:
Ne erőltesd, ami nem megy! Csak kikészülnétek tőle. Lesznek még mások az életetekben, és akkor sem biztos, hogy ők lesznek az igazik; menni kell tovább - de azért túlzásba sem kell esni.
2010. jún. 5. 23:15
 5/11 anonim ***** válasza:
A szex miatt nem kell visszavenni, az exeket lehet többnyire az úja pasijuk mellett is kúrni tovább.
2010. jún. 5. 23:22
 6/11 tetro ***** válasza:
Próbálj meg felnőni, kisfiúból férfivá válni, és úgy viselkedni...
2010. jún. 5. 23:37
 7/11 anonim ***** válasza:
gusztustalan vagy ne azért járj egy lányal mert rossz egyedül hanem mert szereted p*cs
2010. jún. 6. 02:00
 8/11 anonim ***** válasza:
Vissza akar hozzád menni? Mert a "visszavegyem" kijelentésből erre gondolok. Hát ha ennyire bolond a lány vegyed. Meg is érdemli... Én nem lennék szamár a ló helyett. De ő tudja.
2010. jún. 6. 07:15
 9/11 A kérdező kommentje:
hát nem mondta hogy visszajönne, de érzem rajta, hogy simán megtenné.
2010. jún. 6. 08:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát azért gondold meg, hogy tényleg kell-e neked. Nem-e lenne érdemesebb az "igazi" után kajtatni. + ezzel csak neki okoznál fájdalmat, mert gyanítom még szeret téged, ha vissza akarna menni. Két érv is ellene szól, de ha érzel még valamit iránta menj bele.
2010. jún. 6. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!