Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a barátnőmmel, mert úgy éreztem nem ő az igazi. Visszavegyem?
Figyelt kérdés
rosszul érzem magam egyedül2010. jún. 5. 23:02
1/11 anonim válasza:
Ő hiányzik, vagy csak kell valaki? Hány éves vagy?
2/11 anonim válasza:
Csak sex miatt ne. Annyira nem lehetsz érzéketlen, hogy hitegeted megint aztán ha Neked ùgy áll fel akkor dobod megint.. :P
3/11 anonim válasza:
A leírásból azjön le h nemszereti a magányt. Visszafogja venni, lehet h sokáig együtt is lesznek, de szerintem már nem lesz igazi. Bár vannak kivételek! Ha a csaj például úgy megváltozik, hogy úgyérzed mégis Ő lesz az igazi. Lehet vissza kéne venned, újra megpróbálni :/
4/11 anonim válasza:
Ne erőltesd, ami nem megy! Csak kikészülnétek tőle. Lesznek még mások az életetekben, és akkor sem biztos, hogy ők lesznek az igazik; menni kell tovább - de azért túlzásba sem kell esni.
5/11 anonim válasza:
A szex miatt nem kell visszavenni, az exeket lehet többnyire az úja pasijuk mellett is kúrni tovább.
6/11 tetro válasza:
Próbálj meg felnőni, kisfiúból férfivá válni, és úgy viselkedni...
7/11 anonim válasza:
gusztustalan vagy ne azért járj egy lányal mert rossz egyedül hanem mert szereted p*cs
8/11 anonim válasza:
Vissza akar hozzád menni? Mert a "visszavegyem" kijelentésből erre gondolok. Hát ha ennyire bolond a lány vegyed. Meg is érdemli... Én nem lennék szamár a ló helyett. De ő tudja.
9/11 A kérdező kommentje:
hát nem mondta hogy visszajönne, de érzem rajta, hogy simán megtenné.
2010. jún. 6. 08:26
10/11 anonim válasza:
Hát azért gondold meg, hogy tényleg kell-e neked. Nem-e lenne érdemesebb az "igazi" után kajtatni. + ezzel csak neki okoznál fájdalmat, mert gyanítom még szeret téged, ha vissza akarna menni. Két érv is ellene szól, de ha érzel még valamit iránta menj bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!