Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már nincs kedvem találkozni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nincs kedvem találkozni a barátommal, nincs kedvem szexelni se. Viszont nem akar szakítani. Mit tegyek így? N

Figyelt kérdés
Decemberben romlott el minden. Főleg miattam. Most záróvizsgáztam és kb alig találkoztunk. Éjjel nappal tanultam. A vizsgám 5-ös lett, a kapcsolatom meg tönkrement. A barátom ajánlotta fel,hogy ne talizzunk a vizsgáig (a megye két külön részén lakunk, egy talira rámegy egy nap) hanem tanuljak, és majd bepótoljuk. Január elsején találkoztunk utoljára, de december elején volt szex.. Nekem nem is hiányzik az egész. Holnap találkoznánk de semmi kedvem hozzá. Ő meg azt hajtja hogy nem ezt érdemli. Elmúlt a szerelem is részemről. Szívem szerint szakítanék. Viszont ő nem akar. Azt mondja az érzelmek visszajönnek és nem akar elveszíteni. Én őszinte voltam vele,úgyhogy amit ide leírtam azokkal ő is tisztában van. Most mit tegyek így?
2018. jan. 22. 14:35
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Az ilyen priviket nem értem:

"Ez mindenhogyan gerinctelen dolog. A mai világban senki nem akar felelősséget vállalni, te sem. Ő nem egy plussmackó, hogy ha meguntad, akkor beledobod a kukába. Kérj tőle bocsánatot, és hozd rendbe, amit elcsesztél. Ha szerencséd van, megbocsát."

Mi gerinctelen abban hogy nem érzek már iránta semmit és szakítani akarok? Ezen az oldalon minden gerinctelenség?? Tényleg őszinte vagyok vele de látom ez se jó. Bezzeg ha pl megcsaltam volna vagy hazudnék neki,arra is jönne hogy mennyire gerinctelen vagyok és miért nem szakítottam inkább vele. Az itteni embereknek nem lehet jót tenni. Borzasztó.

2018. jan. 22. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!