Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már nincs kedvem találkozni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nincs kedvem találkozni a barátommal, nincs kedvem szexelni se. Viszont nem akar szakítani. Mit tegyek így? N

Figyelt kérdés
Decemberben romlott el minden. Főleg miattam. Most záróvizsgáztam és kb alig találkoztunk. Éjjel nappal tanultam. A vizsgám 5-ös lett, a kapcsolatom meg tönkrement. A barátom ajánlotta fel,hogy ne talizzunk a vizsgáig (a megye két külön részén lakunk, egy talira rámegy egy nap) hanem tanuljak, és majd bepótoljuk. Január elsején találkoztunk utoljára, de december elején volt szex.. Nekem nem is hiányzik az egész. Holnap találkoznánk de semmi kedvem hozzá. Ő meg azt hajtja hogy nem ezt érdemli. Elmúlt a szerelem is részemről. Szívem szerint szakítanék. Viszont ő nem akar. Azt mondja az érzelmek visszajönnek és nem akar elveszíteni. Én őszinte voltam vele,úgyhogy amit ide leírtam azokkal ő is tisztában van. Most mit tegyek így?
2018. jan. 22. 14:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem azt kell tenned, amit érzel...ha nincs esélye a folytatásnak részedről, akkor ennyi volt.
2018. jan. 22. 15:10
 12/21 anonim ***** válasza:
40%
Jaj, ez nagyon roooooossz. Tudod, mi világos ebből? Az, hogy őt egyáltalán nem érdekli a te boldogságod, csak az, hogy neki jó legyen. Mégis, ki lenne boldog egy olyan kapcsolatban, ahol a másik nem akar vele lenni? Ha neki ez így megfelelne, az azt jelenti, hogy nagy ívben lesz.r téged (persze ő biztos azt mondogatja, hogy "mindent megtesz érted"... aha persze). Végtelenül önző hozzáállás, ne sajnáld egy percig se.
2018. jan. 22. 15:12
 13/21 anonim ***** válasza:
44%

Lusta vagy még szakítani is, nemhogy megpróbálni megjavítani. Rendben, egy kapcsolat nem árucsere, de valahol abban igaza van a barátodnak, hogy ő fektetett/fektetne energiát ebbe a kapcsolatba, te nem nagyon. Legalább is a sztoriból egyelőre ennyi látszik. Miért nem akarod ezt már megjavítani kérdező ? Ennyire reménytelen ?

31/f

2018. jan. 22. 15:32
 14/21 anonim ***** válasza:
68%

Ahol "elmúlik a szerelem" az valójában a "másfelé akarok kacsintgatni" burkolt,tudatalatti megfogalmazása.

A férfi kb semmit nem csinált,sőt neked akard jót és teljesen logikus reakció a részéről,hogy azt se tudja mi a f...sz van? Ne haragudj,de ez ilyen tipikus női maszlag,amiben ti nők nagyon is egyet tudtok érteni,mert ez az érdeketek,viszont ha objektíve kívülről meg kell ítélni a helyzetet,akkor a tipikus forgatókönyv játszódott le nálatok is: a működőképes kapcsolat túl unalmas,kell egy kis izgalom.

Persze szerintem is szakítsál,de nem azért mert téged sajnálni kéne és a csúnya,gonosz férfiak megint csak zsarolni próbálnak..nem. Azért,mert megbízhatatlan vagy már kapcsolati téren. Ha vele maradnál,előbb utóbb megcsalnád,manipulálnád,játszanál az érzéseivel,ahogy ez ilyenkor lenni szokott.

2018. jan. 22. 15:34
 15/21 A kérdező kommentje:

Nem tudom miért kell azért engem támadni mert elmúltak az érzéseim. Gondolom mással sosem történt még ilyen. Ja és ez természetesen egyenesen arányos azzal hogy mással akarok lenni meg megcsalnám. Mi van? Miért kell mindent belemagyarázni olyanba amiről fogalmatok sincs?

Én egy szóval nem mondtam hogy engem sajnálni kéne,és azt se hogy ő a rossz. Nem vagyok már szerelmes, nem vágyok rá,nem akarok szexelni se vele. És mással sem. Megszoktam december óta az egyedüllétet. Sosem csaltam volna meg. Miért tettem volna?Most is őszinte voltam vele. Nem hitegettem semmivel. #14: Attól mert neked rossz tapasztalatod van a nőkkel,nem kéne egy kalap alá venned mindenkit. Ugyanis nem szokásom manipulálni senkit. Én akarok kilépni a kapcsolatból. Mivel manipuláljam? De nyilván jól ismersz engem.

2018. jan. 22. 15:46
 16/21 anonim ***** válasza:

Akkor mi a kérdés kérdező ? Nagyon jól tudod, hogy nem akarsz már tőle semmit. Akkor miért nem szakítasz ?

31/f

2018. jan. 22. 16:06
 17/21 anonim ***** válasza:
9%

Nem azt mondtam,hogy megcsaltad,vagy manipulálod,azt mondtam,ha vele maradnál úgy,hogy nem szereted,akkor előbb utóbb ez lenne. Azért maradjunk annál,amit írtam.

Te elmondtad,hogy elmúltak az érzéseid,én leírtam,hogy mi áll ennek hátterében. Ezek alapján pedig logikus,hogy szakítanod kell. Nem az érzéseid múlását kritizáltam, azt írtam " teljesen logikus reakció a részéről,hogy azt se tudja mi a f...sz van?". Tudod az igazságos megítélés alapja,hogy az ember elképzeli magát a másik helyében is. Az ő szemszögéből teljesen indokolatlan a szakítás,mert nem tett semmi rosszat. Ráadásul már rögtön a kérdés elején elismered,hogy "Decemberben romlott el minden. Főleg miattam",akkor meg miről beszélünk?

2018. jan. 22. 16:06
 18/21 A kérdező kommentje:

Azért nem szakítottam mert mostanra fogalmazódott meg bennem ez teljesen. Akármikor felhoztam neki, mindig csak a veszekedés lett, hogy ő nem ezt érdemli, mennyire mellettem volt,mennyit segített nekem, meg fél a csalódástól, nem baj ha nincsenek érzelmeim stb.

Én is mondhatnám neki hogy a vizsgám után annyit nem mondott hogy ügyes voltam, mindig csak a maga baját hajtja. De sosem hoztam fel neki azokat hogy engem mi bánt.

2018. jan. 22. 16:16
 19/21 anonim ***** válasza:
1 hónapja nem találkoztatok,2 hónapja nincs szex. Micsoda kapcsolat ez? Elárulom neked hogy semmilyen! Ő nem is a barátod! Így szakítani sem kell. Ne találkozz vele és kész!
2018. jan. 22. 16:23
 20/21 A kérdező kommentje:
Azért van bennem annyi hogy személyesen szakítsak vele. Nem neten akarom lerázni gerinctelenül. Remélem nem gond..
2018. jan. 22. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!