Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi igazán rendes szeretetteljes és nem bántja a másikat akkor azt előbb utóbb úgyis lenézi a párja?
Nem.
A rendes szeretetteljes férfit megbecsülik a nők.
Az más kérdés, ha csak az adott férfi tartja magát rendesnek és szeretetteljesnek, de az adott nő máshogy éli ezt meg.
És megint más dolog a papucsság és rendesség. A papucsokkal előfordulhat, hogy egyoldalúvá válik.
“tudja hol a helye”
Hát persze, ennyiből hamar rájon, hogy nem melletted a helye.
Legalábbis csak egy nagyon buta csaj fogja elviselni ezt a viselkedést, aki legalább annyira sötét, mint te.
Azzal még nincs baj, hogy buta vagy, mint a föld, de legalább ne okoskodál ilyen elb*sz.tt értékrenddel. Nem tudom honnan szalasztottak téged, hogy emberi normának állítod be azt, ami csak a magadfajták redvás életében elfogadható.
Ez a mentalitás errefelé a putrisoron divat, ahol onnantól vagy férfi, ha voltál már börtönben, a ghecibuta lányok meg 14 évesen kezdik potyogtatni a pulyákat, hogy legyen csp, amit elihat a kiscsalád.
Nem mondom, hogy én elit környéken nőttem fel, meg csupa értelmiségi az egész család, de szerencsére ennél már jobb neveltetést kaptunk.
Mindenki ismerkedjen a saját kultúráján belül. Te is, én is. Nem hiszem, hogy összetalálkoznánk.
Az elettarsam ilyen es 4 eve elunk egyutt. Felnezek ra. Ez izgat szexualisan is.
A lekezeloen es bunkon viselkedo alfahimeket nezem le.
N
Kérdező, neked hány nővel volt már dolgod, úgy őszintén?
Annyira bírom, amikor olyanok osztják az észt, akiknek fingjuk sincs a dolgokról; különösen mókás, amikor magukat rendes, kedves, szeretetre méltó, stb. figurának állítják be, közben minden szavuk pocskondiázás, tele irigységgel, gyűlölettel...
Kérdező, tévedésben leledzel - a rendes, szeretetteljes férfiakat csak az ostoba, éretlen nők használják ki, a rendes, értelmes, érett nők nem; előbbivel nem kell kezdeni/le kell építeni.
Másrészt, az, hogy valaki rendes, szeretetteljes, még nem feltétlenül papucs, akit nem tud tisztelni a nő. Papuccsá akkor válik valaki, ha nem tudja meghúzni és megvédeni a határokat.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!