Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, ha egy pasi szakitas után nagyon kivan, leissza magát és bantja ot a dolog?
Nem szép dolog így játszadozni egy férfival...
Majd megtanulod. Csak az a kár, hogy ezt egy férfi rovására kell megtanulnod.
Ne vedd a szívedre! Neked nem az a dolgod, hogy istápold őt.. Mindenki átesik ezen. Te nem szereted már és kész. El kell fogadni. Sokkal nemesebb dolog, mint pusztán szánalomból vagy sajnálatból, vagy "mert nincs másik"-(ból) vele maradni és idiótát csinálni belőle...
Javaslom, hogy inkább ne is foglalkozz vele.. Ne okozz ezzel saját magadnak fejfájást és lelkiismeret furdalást sem!
18:46
"Elhitettem vele, hogy én már túl vagyok a dolgon"
Csak ezért merészeltem beszólni neki. Mi az, hogy elhitet valamit, ami nem is igaz? Ez ocsmány hazugság. És a másik fél rovására megy.
Sorry. Azért a nőkben is lehessen már egy kis büszkeség. Mikor az én volt barátom vágta a szemembe, hogy nem kellek neki, utána én sem bánkódtam. Illetve belül kegyetlen volt, de nem mutattam ki. Rajtam ne lássa, hogy kikészít a szakítás. Így könnyebb elviselni. Főleg ha kiderül róla, hogy csak szórakozott velem. Legalább ennyi méltóság maradhasson az emberben.
Vagy te férfi létedre kimutatnád annak aki így elhagyott, hogy iszonyúan hiányzik és vágysz utána?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!