Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi igazán rendes szeretetteljes és nem bántja a
másikat akkor azt előbb utóbb úgyis lenézi a párja?
Pontosan azért néznek le a nők, mert a szellemi korlátaid miatt nem tudsz problémákat megoldani normálisan, mint egy értelmes férfi, így a mentális visszamaradottság okán csak a fizikai bántalmazással meg alázással próbálsz megoldani akármit. Isten ments, hogy egy nő is összejöjjön veled, még álszent módon rendesnek és szeretetteljesnek is képzeled magad, szégyen-,-
2018. jan. 22. 12:54
Pofon, verbális gyalázás? Te szeretnéd, ha valaki így bánna mondjuk a te lányoddal?
Szerinted hol van egy nő helye?
23/N
2018. jan. 22. 12:56
12 éve vagyok a férjemmel. Soha, de soha nem bántottuk egymást szándékosan. Olyan volt, hogy megbámtottuk egymást. Egy pszichésen egészséges nő az első, legkésőbb a második goromba megnyilvánulásodra otthagy téged a fenébe. Valamit nagyon rosszul csinálsz, ha csak agresszióval tudsz tiszteletet kivívni. Tudod a tisztelet kölcsönös dolog. NEked is tisztelned kell a nőt. És persze saját magadat, hogy ne alacsonyodj le az agresszív viselkedésre. Nem értelmes emberhez méltó.
2018. jan. 22. 12:58
13: persze, 10 év múlva meg azt mondanád, 20 év múlva. Mindenre van kifogás ahelyett, hogy észrevennéd, hogy te mész szembe az autópályán.
2018. jan. 22. 13:04
Én ugyan "csak" 9 éve vagyok együtt a párommal, de most is alap dolognak tartom, hogy nem bántjuk egymást szándékosan - persze véletlenül előfordul, hogy megbántjuk egymást, de megbeszéljük. Aztán nyilván a következő 1 évben jövök rá, hogy így nem tudok felnézni rá, amíg meg nem ver :D :D
Szüleim 32 éve házasok, az ő szülei 35 éve. Ők se szoktak verekedni soha, szeretik egymást és jól bánnak egymással.
De biztos ők is csak túl kevés ideje vannak együtt. :D
2018. jan. 22. 13:04
De tudod mit? A nagyszüleim 67 éves házasok. Soha nem gyalázták egymást. A fizikai agresszió pedig végképp nem került képbe. Ennek ellenére megvan a kölcsönös tisztelet egymás iránt.
2018. jan. 22. 13:07
A fizikai erőszaknak vannak nyomai. Illetve általában az ember tudja, hogy a családtagjai milyen viszonyban vannak egymással.
Nálunk pl. anyai nagypapám párszor megverte nagymamámat. Egyrészt tudtunk róla, másrészt mama el is vált tőle igen hamar ezután.
Azt is tudom, hogy anyukámat az előző párja felpofozta, addig a pillanatig tartott a kapcsolatuk és az eljegyzésük.
Tudod, az ember általában ismeri a családját...
Vagy troll vagy, vagy szörnyen sötét.
2018. jan. 22. 13:18
Nekem az ostabaságod fáj.
2018. jan. 22. 13:23
Remélem egyszer feljelent egy csaj, akit megvertél és mucust csinálnak belőled a börtönben. Csak hogy Te is megtanuld, hol a helyed.
2018. jan. 22. 13:27
Mit szeretnel hallani kerdezo? Hogy prolieknal igy megy? Van ilyen no, a sajat szememmel lattam. Tenyleg csak akkor van a helyen, ha elverik, kulonben o verekszik, fenyeget, kopkod. Az osszes pasijat megalazta, de amelyik vissza mert neki utni ahhoz meg evekkel a szakitas utan is ragaszkodik a maga beteg modjan. Mit lehet az ilyenekkel csinalni? Ussek egymast, ha nekik ez kell. Vigasztaljon a tudat, hogy zsak a foltjat megtalalja. Engem nem zaklat fel, hogy vannak eroszakos ferfiak, mert nem kotelezo veluk lennem. Te is olyan tarsat valasztasz magadnak, amilyet akarsz.
2018. jan. 22. 13:38
Kapcsolódó kérdések: