Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm hisztizik állandóan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm hisztizik állandóan, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Féltékenykedik, minden létező nő személyre, hisztizik valami hülyeségen, ami éppen rájön, hogy én biztos nem szeretem meg, "mindenki őt bántja" ( amikor szinte alig csinál valamit és kapja az ívet, hogy a házimunkát más csinálja helyette, mert ő fekszik... ) Egész nap azt hallgatom pár nap után, hogy na este akkor tudod? ( szex) és egész nap ezt szajkózza nagyjából és a kedvem elmegy tőle teljesen. Akaratos , hisztis és hiába ordítom le a fejét, nem változik. Körülbelül megteszek neki mindent, csak nem 18 éves szinten hogy elkényeztetem minden szarral, hanem intézek helyette ügyeket pl, elviszem ide-oda, segítek bevásárolni ilyen szükséges dolgokat elvégzek.Aranyos, meg jó lelkű , de ez egy katasztrófa, hogy minden este már szip szip sírás megy az ágyban, valami hülyeség miatt, amit értelmes ember mondjuk meg se hall ő azt addig fújja, hogy kiakaszt vele mindenkit.. Napjába úgy néz ki, hogy legalább 1x sír, 3x meg valamin beduzzog.. Mit lehet vele csinálni? Nagyon unalmas.

2018. jan. 22. 08:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne ordíts vele. Ha nem tudsz vele szépen beszélni, a fene megette az egészet.
2018. jan. 22. 09:33
 12/16 anonim ***** válasza:
30%
Én elbeszélgetnék vele, hogy ebből elég. Adnék neki egy kis időt, ha nem változik, jönne a második sárga lap...
2018. jan. 22. 09:36
 13/16 anonim ***** válasza:
86%

Nem mondott soha semmi indokot, hogy miért lehet ilyen? Illetve állandóan ez megy vagy csak a mensi körüli időszakban? Nagyon sok magyarázat lehet azon kivül, hogy ő egy ilyen nő és nem érdemel meg. Persze lehet az utóbbi is, de előbb érdemes lenne egy logikus okot keresni. Például én mensi előtt vagyok hasonló állapotban, minden rosszul esik és naponta elsirom magam, akár többször is. Ha észreveszed, hogy mensi előtt 4-5 nappal ilyen inkább,akkor neked megértőbbnek kell lenned vele szemben, viszont ő is próbálja meg visszafogni magát és ismerje fel, hogy nem helyesen cselekszik olyankor.

Ha általánosan ilyen, akkor ülj le és beszélj vele higgadtan, mutasd ki, hogy bármit elmondhat mert megérted. Kérdezd meg miért érzi úgy, hogy nem szereted eléggé? Miből érezné? Majd nyugtasd meg, hogy te nagyon szereted és mellette vagy, nem akarsz senki mást. Ha érzi, hogy higgadt vagy és nem ordibálsz, biztosan ő is normálisan elfogja mondani miért bizonytalan és mire vágyik.

Mi a párommal hasonlóan voltunk. Mindig jött hozzám, ha szükség volt rá elvitt ide-oda, meg amiket felsoroltál. Aztán én is kezdem olyanokat mondani, hogy nem is érzem, hogy szeret. Volt pár vitánk, mert ő meg azzal jött, hogy hát hogy nem érzem, nem látom mennyi mindent tesz értem? Ő azthitte teljesen kimutatja a szerelmét, én ebből meg mitsem éreztem. Aztán rájöttem, hogy itt a " szeretetnyelv" a kulcs. Van is egy ilyen könyv, (Az 5 szeretetnyelv) amiben széthulló kapcsolatokról ir, és hogy miután a felek rájöttek, a másiknak mi a szeretetnyelve teljesen rendbe jött minden.

Nálam a 'kedves szavak' a szeretetnyelv. Én abból érzem, hogy szeretnek, ha dicsérnek, kimondják, hogy jó vagyok számukra, tehát ha kedvesen szól hozzám, megdicsér, kimondja az érzéseit én akkor tudom, hogy szeret. Amint elmondtam neki ezt, mindketten változtattunk és úgy mutattuk ki a szeretetünk, hogy a másik értse. Azóta, lassan már négy éve tökéletes a kapcsolatunk, figyelünk erre és igy nincsenek viták. Teljesen nyugodt vagyok, a féltékenység eltünt, kiegyensúlyozott, boldog, odaadó barátnő vagyok, pedig bevallom, voltam olyan is ,mint a barátnőd.

Szerintem nem kell hagyni, hogy ezek a 'tünetek' mindent elrontsanak és emiatt külön váljatok ha amúgy szeretitek egymást. Meg kell találni a 'betegség' okát és azt kiirtani. Sok-sok kommunikáció és türelem illetve a megoldásra való törekvés biztosan segithet. Az emlitett könyvet nagyon ajánlom, vagy legalább a témában való olvasást és együtt megbeszélést.

Egy próbát megér, és meglátod, hogy tényleg csak ez okozza az egész bajt, vagy veszett ügy az egész!

Sok sikert! 21N

2018. jan. 22. 10:39
 14/16 anonim ***** válasza:
"Mit lehet vele csinálni?" Messzire elkerülni?
2018. jan. 22. 13:42
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ő hiszitis, te meg idegbajos - jó páros... :D

Maradjatok csak együtt.

2018. jan. 22. 19:46
 16/16 anonim ***** válasza:
Vidd el pszichológushoz, és ne ordítsál vele, mert attól nem fogja jobban azt hinni, hogy szereted, hanem becézgessed.
2018. jan. 23. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!