Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom állandóan hisztizik, normalális ez?
Ma azért, hogy dolgozik és utána rögtön jön hozzám, nincs ideje semmire, vagyis magra, tudom, hogy szeret, én is nagyon szeretem, de állandóan hisztizik, engem nem érdekel, hogy hisztis, mert elfogadom így, de félek, hogy elveszítem majd, mert egy alkalommal majd kirug.
Nincs megelégedve az életével, nem elég a fizetése, nem elég neki semmi.
Mit tegyek? Szeretnék valtoztatni, hogy neki is jobb élete legyen.
a barátod elégedetlen az egy dolog, de akkor tegyen azért, hogy jobb legyen, most végig fogja siránkozni az életét??
ez nagyon nem férfias viselkedés!!
és még te félsz, hogy kirúg???inkább neki kéne attól tartania, hogy egyszercsak, miután már nem dúl annyira a szerelem, Te fogod lapátra tenni..
mit tegyél?beszélgess vele ezekről a dolgokról, vagy olyan ról pl, hogy ketten együtt, hogy tudnátok jobbá tenni az életeteket...
jé.
most én ugyanebben vagyok
a pasim annyit zsörtölődik, ráadásul mindent rajtam vezet le, újabban akármit mondok, csak húzza a száját, semmi nem jó neki, és én ott tartok ma, hogy azt hiszem, hogy ez a srác nem szerelmes belém.
mert rajtam ha a világ problémája lenne, akkor is felragyognék, ha meglátom a párom, meg nem akarnám, hogy engem megutáljon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!