Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van, hogy egy lány azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, hogy egy lány azért hisztizik, mert párja nincs fent FB-n és így nem tudja bejelölni, hogy kapcsolatban van vele?

Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 21:08
 1/9 anonim ***** válasza:
még szép
2011. máj. 16. 21:11
 2/9 anonim ***** válasza:
-.-" nagyon okos lehet...
2011. máj. 16. 21:12
 3/9 anonim ***** válasza:

Most kirakatba kell a barát, vagy amúgy szereti is?

Ha ilyenért hisztizik, az elgondolkodtató.

Akkor is boldog az ember, ha szerelmes, ha azt nem láttatja másokkal. Csak azért menni fel ilyen oldalra, hogy kiírhassa "kapcsolatban", hááát... több, mint gyerekes. 27L

2011. máj. 16. 21:20
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát, nem hisztiznék érte, de kicsit lehet, hogy bántana. És nem azért, mert nekem kirakatba kéne a szerelem, az a lelkemnek kéne, de olyan jó lenne világgá kürtölni! :D Mármint hogyha ilyen fantasztikus dolog történne velem, hogy megtalálom az Igazit, akkor olyan boldog lennék, hogy azt akarnám, hogy MINDENKI tudjon róla, aki él és mozog :DDD

20L (még sose volt senkim)

2011. máj. 16. 22:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem szánalmas. Elég gáznak tartom, ha egy pár összejön és az az első (akármelyik félnek), hogy kirakja azt, hogy kapcsolatban van. Ez miért jó? Rajtuk kívűl igazából kit érdekel még? A közvetlen barátokat, de azokkal úgyis beszélnek és találkoznak...
2011. máj. 16. 22:59
 6/9 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy több ezer ilyen nem normális ribanc van. De szerintem egyik sem múlt még el 15, mert felette csak értelmesebbek már.

Szánalmas és megvetendő ez a faszbuk generáció. Mögötte élik az életüket. A facebook irányítja őket és nem fordítva. Az meg, ha valaki azért akar magának pasit, csakhogy azon a szaron beállíthassa, hogy kapcsolatban van, enyhén nevetséges és szánalmas. De legalább annyira jó, hogy az ilyen nem normálisakat még időben le lehet koptatni, azelőtt, hogy síró görcsöt kap a nem létező profilom miatt, mert azt hiszi, hogy akkor nem is létezem.

2011. máj. 17. 00:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy van. Ha amúgy normális, aranyos lány, csak egy-két ilyen hülyesége van, akkor szerintem azt el lehet viselni.
2011. máj. 17. 14:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is ki akarnám írni,de csak amiatt,mert büszke vagyok rá.:)
2011. máj. 18. 17:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha szereti a srácot, akkor nem számit hogy fentvan FB-n vagy sem.. neámmár nagy problémát kelljen csinálni ebből.??-.-"" Nincs nagyobb gondja vagy mi.??-.-" Istenem..
2011. máj. 18. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!