Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj, hogy nem akarom a barátomtól kapott nyakörvert hordani?
Szeretem a nyakláncokat,kiegészítőket,de nagyon ritkán hordoo ilyesmit. És ha van rajtam az mindig ilyen finomabb visszafogotabb elegánsabb darab mégis egy sima egyszerű ezüst nyaklánc. Semmi csicsa,szív, vagy fura forma.
A barátom tudom,hogy csak figyelmes akart lenni és szeretett volna meglepni,de nem örültem az ajándéknak. Egy olyan nyakláncot kaptam tőle amibe az ő neve van bele gravírozva. Szép meg minden.......de ezt sosem fogom hordani. Bevallom nekem ez ciki lenne ha a munkahelyemen egy olyan valamit kéne hordanom amin a párom neve áll. (Kereszt neve) olyan ez mintha egy nyakörvet adott volna. Mit gondolt,hogy ennek majd örülni fogok?
Azóta megkérdezte párszor hogy miért nem hordom a nyakláncát? De mindig kitérő vàlaszt adtam. Viszont tegnap már kibukott belőlem,hogy nem akarok ilyen nyakláncot hordani olyan mint egy nyakörv. Megharagudott,először tökre értetlenkedve nézett rám. Komolyan...velem van a baj...hogy nem akarok nyakörvet hordani?
22/N 28/F (2 éve vagyunk együtt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!