Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elvesztettem, hogyan szerezhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvesztettem, hogyan szerezhetném vissza?

Figyelt kérdés
Vissza akarom kapni, mert ő jelenti nekem az életet, A MINDENT. 2 választásom van, vagy vége, de utána nem kell senki, vagy megvárom amíg dönt és gürizek mint az állat, hogy érdemes e folytatni vagy sem. Azt mondat semmi esély arra, hogy kettőnknek jövője legyen. Mit évő legyek? Én nagyon szeretem és szeretném vele leélni az életemet. Én rontottam el mindet!!!!
2010. jún. 5. 17:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha nagyot csalódott benne akkor biztos valami megcsalás lehet a dologban vagy hasonló. Kutyából nem lesz szalonna. Késői bánat
2010. jún. 5. 21:35
 12/12 A kérdező kommentje:
tegnap volt pont 1 év 2 hónap. Igen volt egy kisebb kihágásom, de nem volt sex, csak csók. Ezt megbocsátotta!!! Azóta nem is léptem félre, rá sem néztem senki, mert örültem, hogy megbocsátott nekem! Most az volt a problémája, hogy lusta vagyok alapjáraton, holott ez nem igaza, csak nehezebben kezdek neki dolgoknak. És hogy sokáig nem találtam munkát magamnak.
2010. jún. 6. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!