Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek? Nem erzem mar jol magam a kapcsolatomban, de nehez a masikat elhagyni mert szeretem Es ertekes ember.
Mondd el barátnőmnek, hogy ezek a kötött családi dolgok terhesek számodra. Ha a vezetés a kifogása: létezik tömegközlekedés. Vagy menj el érte kocsival, add át a kormányt, és gyakoroljon csak, vezessen el hozzád.
Ha semmiféle kompromisszumra, nyitásra nem hajlandó, akkor felejtsd el, mert ezt olvasni is szenvedés volt.
Hasonló helyzetben vagyok. Én szakítottam, többször is. Azt vártam utána jobb lesz, de nem lett. A családját, személyiségét megváltoztatni nem érdemes mert jöhet utána az érzelmi zsarolás, hogy csak miatt tett meg valamit, holott ez nem is ő. Az a kérdés, ha rá gondolsz, megnyugtat-e, ellazít, jól érzed-e vele magad. Ha igen, olyan dolgokat csináljatok együtt, amit mindketten élveztek. Ha pedig már inkább frusztrál csak az egész helyzet, mielőtt szakítanál legalább egy hétig ne beszéljetek és éld az életed úgy, mintha nem lenne a része.
Az idő megoldja majd, de egy biztos ha a döntésed után úgy érzed egy kő esett le a válladról, az a helyes döntés.
Ha kérdeznél valamit, írj privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!