Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban vagyok 3 éve segitseget szeretnék kérni mit csináljak?
Figyelt kérdés
Kérem szépen csak olyan emberek irjanak akik segitőkész válaszokat tudnak adni. 2,5 éve párkapcsolatban vagyok a páromnak van egy élettársa és 1 közös gyerekük. Együtt él az élettársával 7 éve 3 éves a kisfiuk. Azt mondja a párom,hogy azért nem hadja el az élettársát a gyerek miatt. Laktunk már együtt akkor hazudott az élettársának,hogy szállon dolgozik. Most hetente kb 1-2 napot találkozunk. Nem tudom,hogy mit csináljak2018. jan. 16. 23:54
21/21 A kérdező kommentje:
De látom látatlanba nagyon szeretitek becsmérelni az embereket akik kérdést tesznek fel. Nem azert tettem fel kerdest mert erre voltam kivancsi hanem mert szerettem volna tanácsot kerni. Tanács helyett trágár beszed es szidkolózás tortent. Aki ertelmesen es megertoen valaszolt a kerdesemre koszonom szepen. Nektek pedig nem tudok mit irni es nem vagyok roma szarmazasu csak egy lelkiserult no.
2018. jan. 18. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!