Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel kapcsolatban kérnék segítséget?
Erre csak egy nagy sablont tudok mondani: "Ilyenek a nők" :-)
Meghogy: "Nincs nő, nincs is több sírás" :-)
Ha elhagynád, egyből találna magának egy másik f*a.szt, akit le tud szo*pni, tehát egy nőnek nincs lelkiismerete, azt teszi mindig, ami neki jó... :-) (és nem nagyon érdekli, hogy neked az mennyire jó :-))
Ahogy nézem a barátnőd tipikusan olyan, aki nem tűri, hogy korlátozzák a döntéseiben és a szabadságában. Tudtoddal nem csalt meg téged, úgy tűnik ő egyszerűen így áll hozzá a dolgokhoz.
Előre látható, hogy változni nem fog a dolog, ő ilyen ,és ilyen is marad. Ha korlátozni próbálod a döntéseiben eljön az idő amikor egyszer csak a másikat fogja választani helyetted. Nagyon sok fájdalmat megspórolsz magadnak és neki, ha megérted, hogy két dolgot tehetsz.
1. Elfogadod, hogy ő ilyen és kész. 2. Szakítotok.
A kapcsolatban az egészséges ami mindkét fél számára megfelelő. Az én házasságomban lévő szabályok nem mérvadóak a másik számára, és a másiké sem nekem. Van egy pár ami két entitásból áll, és nem vagyunk egyformák. Sablon modelleket követni, és ha nem működik erőszakkal rákényszeríteni magunkra biztos bukta. Egyszóval ne azon kattogj, hogy mi egészséges mi nem, hanem azon gondolkodjatok el, hogy a kettőtök számára mi a legjobb.
Úgy érzem alapvető hozzáállásbeli különbségek vannak köztetek mentalitásban, ez már most komolyan mérgezi a kapcsolatotokat. A vita pedig biztos módja, hogy idővel másnál kössön ki.
Nem sok mozgásteretek van. Ő ilyen, és nem fog változni, te meg másmilyen vagy, és gyaníthatóan te sem nagyon.
Próbáljátok átbeszélni, hogy kinek mi fér bele, és ő is próbáljon kompromisszumra törekedni, de te is. De megmondom őszintén meglehetősen nagy a különbség köztetek, és mindketten eléggé ragaszkodtok a saját verziótokhoz, szóval szkeptikus vagyok. Azért próbáljátok meg megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!