Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most jogosan érzi úgy hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most jogosan érzi úgy hogy hanyagolom vagy csak női hiszti?

Figyelt kérdés
Ma beszélt velem a barátnőm,hogy úgy érzi hanyagolom,és hogy a barátaim meg az autóm többet ér nekem mint ő.Azt mondta néha olyan jó lenne elmenni valami elegánsabb éterembe,vidékre utazni.Igazából nem tudtam hogy lereagálni,elegáns éttermekbe azért nem járok,mert én nem vagyok sznob és a sznobok társaságát és hülyeségeiket nem igen tudom elviselni.Tény hogy sok pénzt költők az autómra,hiszen nem csak az autóm,de mire ez a típus is ritka lesz befektetésnek is jó,sőt egy második autót is akarok egy 25 év körüli mercit.Az is tény hogy a barátaimmal sokat lógom,de stresszes a munkám,és valahogy a barátaimnak jobban esik elmondani sok rossz dolgot.Persze szoktam a barátnőmmel is foglalkozni,elszoktam vinni éjszakai fürdőzni stb,de étterembe nem járok,messzire utazni meg egyszerűen nem szeretek.
2018. jan. 15. 13:18
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
97%

Kérdező! Már megint nem sikerült a lényeget kiszűrni, gratulálok!

Szerintem a párod jogosan érzi, hogy hanyagolod. Egészen pontosan az utolsó helyen áll a prioritási listádon.

Nem jársz elegáns étterembe "mert én nem vagyok sznob és a sznobok társaságát és hülyeségeiket nem igen tudom elviselni".

Egészen pontosan kit is kellene elviselni? Elmentek a kedveseddel, beszélgettek, élvezitek egymás társaságát, a kellemes környezetet és a finom ételeket. Senkire és semmire nem kell ezen kívül figyelni és senki másnak a társaságában nem kell lenned.

Azt akarom ezzel mondani, hogy a kifogásaid egyáltalán nem megalapozottak. Minden sorodból üvölt, hogy tele vagy fusztrációkkal. Az értékrended pedig el van tolódva, nem is kicsit.

Tarts önvizsgálatot, jót fog tenni!

2018. jan. 15. 17:21
 22/30 anonim ***** válasza:
86%

"Komolyan: Ebben a kategóriában van értelme azon kívül mást írni, hogy minden pasi gáz és minden nő tökéletes? :D Mert azok a válaszok, amiknél szentként van beállítva minden nő, szépen fel lettek pontozva, viszont azok a válaszok, ahol felmerül az, hogy TALÁN nem minden nő tökéletes, azok le."

ki mondta hogy minden pasi gáz? azt mondták hogy ez a pasi gáz. senki se mondta azt se, hogy minden nő tökéletes. hol van itt szentként beállítva?

ha azt mondja, hogy az autója a minden, a barátnőjének nem is akar elmondani semmit, inkább van a barátokkal, akkor nem az a logikus következtetés, hogy szar a kapcsolatuk és le se kakkantja a barátnőt? ő mondta, hogy kb minden után jön csak. vagy most kezdjünk el elméleteket gyártani, hogy a nő biztos egy pszichopata meg mit tudom én? :D arra reagálunk amit látunk.

2018. jan. 15. 17:38
 23/30 A kérdező kommentje:
Ezt az értékrend eltolódást hogy is érted ? Szerintem az semmi extra nincs az értékrendembe.
2018. jan. 15. 17:39
 24/30 anonim ***** válasza:
82%

Megkérdezhetem hány éves vagy?

Szerinem te nem állsz készen egy kapcsolatra, szegény barátnődet telibe sz.rod...

2018. jan. 15. 17:44
 25/30 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok.
2018. jan. 15. 17:45
 26/30 anonim ***** válasza:
23%

#22: Egyrészt, jó páran írták már a kategóriában. Másrészt, ha megnézed, pár kérdést leszámítva mindig az lesz kihozva, hogy a pasi a hibás a kapcsolatban és a nő nem. Nem csak ennél a kérdésnél, hanem egy csomónál. Amint megemlíti valaki, hogy esetleg nézzük meg a másik oldalt is, lehetséges, hogy a másik fél sem egy csoda, azonnal jönnek a válaszok, hogy nem, a srác a rossz.

Igen, arra reagálunk, amit látunk. Te pl. átugrottad azokat az apró kérdéseket, hogy vajon miért nem akar a srác a barátnőjével megbeszélni dolgokat? A lány miért nem beszélgetni akar, miért éttermekbe járni? Ezeket az apró részleteket ilyenkor mindig átugorja a nemek egyik fele.

2018. jan. 15. 19:13
 27/30 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező, én megértelek, autóbzi vagy, a párom is az :) Neki is két kocsija van mindkettőt szerelgeti, tuningolja, szépítgeti stbstb. Sok pénzt és időt öl bele, ez a hobbija, szereti ezt csinálni.

Viszont emellett nem hanyagol el engem. Nem a barátaival beszél a napi gondjairól hanem velem, és sok időt tölt velem is. Gondold át azért kicsit, hogy menyni időt is töltesz vele, mert a kocsizás az rendben van, ha viszont a haverokkal több időt töltesz mint a barátnőddel, az nincs rendben. Godnolom neki se a kocsi a legfőbb problémája. 25/N

2018. jan. 15. 19:54
 28/30 anonim ***** válasza:
Ez egy gyökér troll,nem látjátok? :D
2018. jan. 15. 20:12
 29/30 anonim ***** válasza:
Tuti troll XD azért cseszik válaszolni a nőjével kapcsolatos kommentekre. Bezzeg az autóra valaki szót mer emelni XD jelentsétek inkább
2018. jan. 15. 20:35
 30/30 anonim ***** válasza:

"Egyrészt, jó páran írták már a kategóriában."

és akkor most itt vezeted le a felgyülemlett feszültséget, amiért más kérdéseknél neked nem tetszőt olvastál?

"Másrészt, ha megnézed, pár kérdést leszámítva mindig az lesz kihozva, hogy a pasi a hibás a kapcsolatban és a nő nem. Nem csak ennél a kérdésnél, hanem egy csomónál."

egy csomónál meg minden nő el van hordva k urvának, ostobának, pénzéhesnek. nők is, férfiak is ugyanolyan gusztustalanul viselkednek.

na meg azért meg vannak azok a dolgok, amikért a nőket hibáztatják, és meg vannak azok, amikért a férfiakat. eléggé kiszámítható, hogy kit milyen problémáért tesznek felelőssé általában.

"Amint megemlíti valaki, hogy esetleg nézzük meg a másik oldalt is, lehetséges, hogy a másik fél sem egy csoda, azonnal jönnek a válaszok, hogy nem, a srác a rossz. "

meghallgathatod a másik felet, de annak mi értelme, hogy már előre azt mondja az ember, hogy de biztosan ilyen meg olyan a nő, amikor az ég világon semmivel nem utalnak erre?

a kérdező, aki a sértett fél, még ő se mondott rosszat rá. akkor te miért kezdenél el kombinálni?

"Igen, arra reagálunk, amit látunk. Te pl. átugrottad azokat az apró kérdéseket, hogy vajon miért nem akar a srác a barátnőjével megbeszélni dolgokat? "

nem ugrottam át, nem volt róla szó. még a hozzászólásaiban se. egy betű se.

"A lány miért nem beszélgetni akar, miért éttermekbe járni?"

aki étterembe akar járni, randizni akar, az nyilván a barátja társaságára vágyik, hogy foglalkozzanak egymással és beszélgessenek. az emberek pedig általában vágynak randizni kapcsolatban is, el akarnak menni ide-oda, nem csak otthon ülni.

és akkor ilyenkor jönnek az előítéletek, hogy biztos a kérdező pénzéből akar ide-oda menni, de ugye erről se esett szó. persze lehetnek ilyen előítéletei az embernek, de akkor a másikon se kérje számon.

na mindegy. lehet ki kellett volna erőszakolni a kérdezőből a problémáját a barátnőjével (ha valós lenne ez az egész történet), bár nem vagyok biztos benne, hogy nekem kéne ennyire fontosnak lennie a bajának. meg ettől még nem mondom én se, hogy mekkora sz ar ember az élet minden területén és dögöljön meg. :D

2018. jan. 16. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!