Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most jogosan érzi úgy hogy hanyagolom vagy csak női hiszti?
Kérdező! Már megint nem sikerült a lényeget kiszűrni, gratulálok!
Szerintem a párod jogosan érzi, hogy hanyagolod. Egészen pontosan az utolsó helyen áll a prioritási listádon.
Nem jársz elegáns étterembe "mert én nem vagyok sznob és a sznobok társaságát és hülyeségeiket nem igen tudom elviselni".
Egészen pontosan kit is kellene elviselni? Elmentek a kedveseddel, beszélgettek, élvezitek egymás társaságát, a kellemes környezetet és a finom ételeket. Senkire és semmire nem kell ezen kívül figyelni és senki másnak a társaságában nem kell lenned.
Azt akarom ezzel mondani, hogy a kifogásaid egyáltalán nem megalapozottak. Minden sorodból üvölt, hogy tele vagy fusztrációkkal. Az értékrended pedig el van tolódva, nem is kicsit.
Tarts önvizsgálatot, jót fog tenni!
"Komolyan: Ebben a kategóriában van értelme azon kívül mást írni, hogy minden pasi gáz és minden nő tökéletes? :D Mert azok a válaszok, amiknél szentként van beállítva minden nő, szépen fel lettek pontozva, viszont azok a válaszok, ahol felmerül az, hogy TALÁN nem minden nő tökéletes, azok le."
ki mondta hogy minden pasi gáz? azt mondták hogy ez a pasi gáz. senki se mondta azt se, hogy minden nő tökéletes. hol van itt szentként beállítva?
ha azt mondja, hogy az autója a minden, a barátnőjének nem is akar elmondani semmit, inkább van a barátokkal, akkor nem az a logikus következtetés, hogy szar a kapcsolatuk és le se kakkantja a barátnőt? ő mondta, hogy kb minden után jön csak. vagy most kezdjünk el elméleteket gyártani, hogy a nő biztos egy pszichopata meg mit tudom én? :D arra reagálunk amit látunk.
Megkérdezhetem hány éves vagy?
Szerinem te nem állsz készen egy kapcsolatra, szegény barátnődet telibe sz.rod...
#22: Egyrészt, jó páran írták már a kategóriában. Másrészt, ha megnézed, pár kérdést leszámítva mindig az lesz kihozva, hogy a pasi a hibás a kapcsolatban és a nő nem. Nem csak ennél a kérdésnél, hanem egy csomónál. Amint megemlíti valaki, hogy esetleg nézzük meg a másik oldalt is, lehetséges, hogy a másik fél sem egy csoda, azonnal jönnek a válaszok, hogy nem, a srác a rossz.
Igen, arra reagálunk, amit látunk. Te pl. átugrottad azokat az apró kérdéseket, hogy vajon miért nem akar a srác a barátnőjével megbeszélni dolgokat? A lány miért nem beszélgetni akar, miért éttermekbe járni? Ezeket az apró részleteket ilyenkor mindig átugorja a nemek egyik fele.
Kérdező, én megértelek, autóbzi vagy, a párom is az :) Neki is két kocsija van mindkettőt szerelgeti, tuningolja, szépítgeti stbstb. Sok pénzt és időt öl bele, ez a hobbija, szereti ezt csinálni.
Viszont emellett nem hanyagol el engem. Nem a barátaival beszél a napi gondjairól hanem velem, és sok időt tölt velem is. Gondold át azért kicsit, hogy menyni időt is töltesz vele, mert a kocsizás az rendben van, ha viszont a haverokkal több időt töltesz mint a barátnőddel, az nincs rendben. Godnolom neki se a kocsi a legfőbb problémája. 25/N
"Egyrészt, jó páran írták már a kategóriában."
és akkor most itt vezeted le a felgyülemlett feszültséget, amiért más kérdéseknél neked nem tetszőt olvastál?
"Másrészt, ha megnézed, pár kérdést leszámítva mindig az lesz kihozva, hogy a pasi a hibás a kapcsolatban és a nő nem. Nem csak ennél a kérdésnél, hanem egy csomónál."
egy csomónál meg minden nő el van hordva k urvának, ostobának, pénzéhesnek. nők is, férfiak is ugyanolyan gusztustalanul viselkednek.
na meg azért meg vannak azok a dolgok, amikért a nőket hibáztatják, és meg vannak azok, amikért a férfiakat. eléggé kiszámítható, hogy kit milyen problémáért tesznek felelőssé általában.
"Amint megemlíti valaki, hogy esetleg nézzük meg a másik oldalt is, lehetséges, hogy a másik fél sem egy csoda, azonnal jönnek a válaszok, hogy nem, a srác a rossz. "
meghallgathatod a másik felet, de annak mi értelme, hogy már előre azt mondja az ember, hogy de biztosan ilyen meg olyan a nő, amikor az ég világon semmivel nem utalnak erre?
a kérdező, aki a sértett fél, még ő se mondott rosszat rá. akkor te miért kezdenél el kombinálni?
"Igen, arra reagálunk, amit látunk. Te pl. átugrottad azokat az apró kérdéseket, hogy vajon miért nem akar a srác a barátnőjével megbeszélni dolgokat? "
nem ugrottam át, nem volt róla szó. még a hozzászólásaiban se. egy betű se.
"A lány miért nem beszélgetni akar, miért éttermekbe járni?"
aki étterembe akar járni, randizni akar, az nyilván a barátja társaságára vágyik, hogy foglalkozzanak egymással és beszélgessenek. az emberek pedig általában vágynak randizni kapcsolatban is, el akarnak menni ide-oda, nem csak otthon ülni.
és akkor ilyenkor jönnek az előítéletek, hogy biztos a kérdező pénzéből akar ide-oda menni, de ugye erről se esett szó. persze lehetnek ilyen előítéletei az embernek, de akkor a másikon se kérje számon.
na mindegy. lehet ki kellett volna erőszakolni a kérdezőből a problémáját a barátnőjével (ha valós lenne ez az egész történet), bár nem vagyok biztos benne, hogy nekem kéne ennyire fontosnak lennie a bajának. meg ettől még nem mondom én se, hogy mekkora sz ar ember az élet minden területén és dögöljön meg. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!