Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos hiszti? (Rövid kérdés)
Lehet, hogy gyerekes dolog miatt hisztizek, ezért kíváncsi lennék, ti hogyan reagálnátok, ha a barátotok naponta ismeretlen lányokat követne be instagramon. Folyamatosan.
5 hónapja vagyunk együtt, ha azt érezném, hogy szeret, nem érdekelne, de kb még sosem mondta.. lehet ebből is ered, hogy ennyire bánt, hogy másokat nézeget. Vélemény?
Már csak az instagram használata miatt is dobnám... Az én értékrendembe ez a folyamatos közösségi oldalakon való lógás nagyon nem fér bele.
27N
Beszéljétek meg, mondjuk... Ezt komolyan le kell írni? Nem evidens??
Gratula :D Én is használom az instát, metróra/vonatra várva, orvosi rendelőben, boltban sorban állva rápillantok, megnézek 1-2 szép autót (csak autós oldalakat követtem be).... Micsoda folyamatos közösségi médián lógás, micsoda fertő! Fujj! :DDDD
Nincs olyan, hogy jogos hiszti. A hiszti a normális kommunikációra képtelen, éretlen, játszmázós idióták fegyvere.
Hiszti helyett egy alapos beszélgett javasolnék, ahol elmondod, mivel is van pontosan a problémád (nem érzed, hogy szeret, az instalányos dolog is ezért zavar, jól látod), higgadtan, vádaskodás nélkül ("amikor ez történik, ezt érzem", nem pedig "de te mindig, de te sose"), beszéljétek meg a szeretetnyelveiteket, kérd meg, hogy úgy mutassa ki az érzelmeit, ahogyan erre vágysz.
Ha nem juttok eredményre, akkor pedig gondold meg, megéri-e ebben a kapcsolatban szenvedned.
Szerintem sincs olyan, hogy "jogos hiszti".
Akadj le az instájáról, oszt jónapot. Vagy róla, ha nem bírsz uralkodni a féltékenységeden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!