Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most jogosan érzi úgy hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most jogosan érzi úgy hogy hanyagolom vagy csak női hiszti?

Figyelt kérdés
Ma beszélt velem a barátnőm,hogy úgy érzi hanyagolom,és hogy a barátaim meg az autóm többet ér nekem mint ő.Azt mondta néha olyan jó lenne elmenni valami elegánsabb éterembe,vidékre utazni.Igazából nem tudtam hogy lereagálni,elegáns éttermekbe azért nem járok,mert én nem vagyok sznob és a sznobok társaságát és hülyeségeiket nem igen tudom elviselni.Tény hogy sok pénzt költők az autómra,hiszen nem csak az autóm,de mire ez a típus is ritka lesz befektetésnek is jó,sőt egy második autót is akarok egy 25 év körüli mercit.Az is tény hogy a barátaimmal sokat lógom,de stresszes a munkám,és valahogy a barátaimnak jobban esik elmondani sok rossz dolgot.Persze szoktam a barátnőmmel is foglalkozni,elszoktam vinni éjszakai fürdőzni stb,de étterembe nem járok,messzire utazni meg egyszerűen nem szeretek.
2018. jan. 15. 13:18
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
98%
Exemnek is az állandó elfoglaltság a tragyacs mercije volt meg a haverok. Fantasztikus. Én voltam utolsó helyen, és nem, véletlenül sem női hisztiről volt szó. Nem hiába már az exem.
2018. jan. 15. 14:06
 12/30 anonim ***** válasza:
97%
Amúgy Kérdező, minek neked 2 autó, ha egyikkel se akarsz sehová se menni? Ha már van egy szép állapotù oldtimered vagy retro autód, használd már ki a jóég áldjon meg! (10es voltam)
2018. jan. 15. 14:11
 13/30 anonim ***** válasza:
98%
mondjuk ha még a dolgaidat se velem beszélnéd meg, biztosan ott hagynálak.
2018. jan. 15. 14:14
 14/30 A kérdező kommentje:
Nem oldtimer az autóm,egy 22 éves 406-osom van,de még szeretnék mellé egy második autót is aminek egy mercit néztem ki.
2018. jan. 15. 14:20
 15/30 anonim ***** válasza:
97%
A kocsid az életed. Akikkel foglalkozol és kommunikálsz,azok a haverok. Kellene a fenének ilyen kapcsolat.
2018. jan. 15. 14:32
 16/30 anonim ***** válasza:
12%
Komolyan: Ebben a kategóriában van értelme azon kívül mást írni, hogy minden pasi gáz és minden nő tökéletes? :D Mert azok a válaszok, amiknél szentként van beállítva minden nő, szépen fel lettek pontozva, viszont azok a válaszok, ahol felmerül az, hogy TALÁN nem minden nő tökéletes, azok le.
2018. jan. 15. 14:44
 17/30 anonim ***** válasza:
98%
Válaszolsz minden autós kommentre, de amiben a barátnődről van szó arra magasról teszel. Na kb ilyen hulladék a kapcsolatotok is. Minden érdekel csak a barátnőd nem.
2018. jan. 15. 14:55
 18/30 anonim ***** válasza:
97%

Hiszti?!

Mi, az hogy

- az autód a minden?

- akarszá másodikat, mert egy nem elég - felvágás?

- mindent a barátaidnak mondasz el

- 100% leszarod

Nem, nem hiszti, én hasonló esetben mondjuk kidobtam az exemet, akkor éljen a barátokkal együtt, ha neki a szexen-kaján kívül másra nem kellek

2018. jan. 15. 15:41
 19/30 kokohoho ***** válasza:
100%
Mintha én tettem volna fel a kérdést 30 évvel ezelőtt! Ugyan ilyen álmodozó voltam, nagy tervekkel, hülye ötletekkel és haverokkal, de szerencsére volt egy nő, aki ma is mellettem van és úgy tudott a földön tartani, hogy nem éreztem béklyónak. Becsüld meg azt a nőt, aki méltónak és érdemesnek tart arra, hogy küzdjön érted, de nem zsarnokoskodik és szeret a hülyeségeiddel együtt is! Bár most azt hiszed, hogy korlátozza az önmegvalósításod, pedig csak megpróbálja kihozni belőled a maximumot! Ne ótvaros öreg Merdzsót vegyél, hanem inkább add el a mostani fostalicskádat is és vegyél egy megbízható vasat, amivel elmertek indulni a Spanyol tengerpartra, vagy Debrecenbe egy hangulatos talponállóba (ha már nem szereted a puccos éttermeket) enni egy brassóit, aztán Solton elnyalni egy finom fagyit, onnan egy balatoni kempingbe pihenni egyet és reggel enni egy jó lángost, hogy amikor majd gyerekeitek lesznek és bedarálnak a hétköznapok, legyenek közös emlékeitek, ne az udvar hátsó sarkában rohadó 2 rozsdaboglya legyen minden, amit feltudsz mutatni, meg néhány cimborát, akikkel el lehet iszogatni, partnerek a hülyeségben, de a bajban nem számíthatsz rájuk! (Csak zárójelben jegyzem meg, az én ótvaros rozsdaboglyám, még mindég itt rohad a ház mellett és már tuti biztos, hogy nem abból fogok meggazdagodni,,, de ezt be nem ismerném neki soha! :) )
2018. jan. 15. 15:53
 20/30 A kérdező kommentje:
Nem adnám el a jelenlegi autómat,nincs az pénz,nem szeretem a mai autókat,vezettem egy kettőt,de nekem iszonyat kényelmetlenek,forma világukat meg inkább hagyjuk :D
2018. jan. 15. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!