Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is zavart volna egy ilyen nő aki nem akad le a párotokról?
A barátommal készültünk az estére,mert a barátainkat vártuk. Az egyiküknek születésnapja volt és nálunk tartottuk meg,mert a többiek albérletben vannak,nekünk viszont saját lakásunk van már és eleve nagyobb,tágasabb nincsenek lakótársak és bunkó szomszédok valamint mi is kultúráltan tudtunk viselkedni. Megtörtént a szülinapozás,iszogatás,beszélgetés és ajándékozás. A barátomnak jelen volt egy haverja aki hozta a barátnőjét. Érdekesen telt az este,mert a csaj nem a pasiját bámulta inkább az én páromat stírőlte. Nem foglalkoztam vele,sőt még mosolyogtam is a dolgon,mert végülis nézni szabad! De aztán a csaj bement a konyhánkba amikor a párom is oda tartott. Először nem is figyeltem fel rájuk. A barátnőm kopogtatta meg a vàllamat,hogy nézzem mit csinálnak a konyhában. A nő elkezdett vele beszélgetni. Végig vigyorgott rá mint a tejbetök ami nem is lett volna probléma,de aztán amikor visszajöttek és a párom hozta az innivalókat amikor leakart ülni mellém az a csaj gyors ledobta magát mellém. Ismertem,de bevallom még most sem tudom a nevét. Pedig nem először láttam. A lényeg,hogy a nő elmondta,hogy a párommal megbeszélte,hogy elmennek színházba. Ő a barátjával és menjek én is. Szóval 4-ben mennénk. De miért? Mondom ennek így semmi értelme. Mondtam neki,hogy felőlem menjetek én nem szeretnék. Utána el is mentem,nekem hányingerem van attól a nőtől. Szerintem csak a párom közelében akart volna lenni. Elmentem más társaságát keresni nem mintha hű de sokan lettünk volna. 21 ember volt jelen velünk együtt. Később ez a fruska megint a páromhoz ment, és beszélgetés közben megérintette néha a karját. Minek? Ez valami létfontosságú dolog? Csak így tud kommunikálni a nő? Senki más társaságát nem kereste a nő csak a páromét. Nem vagyok féltékeny típus. Több lány is volt nálunk. Volt akit szintén csak kicsit ismerek, a párom baráti köréből jöttek. Látom,hogy jóban van velük, a csajok oda mennek beszélgetni vele stb nem zavar egyáltalán! De ez a nő gázos volt nekem. Nem akartam jelenetet rendezni,de amikor már az egyik srác barátom szólt,hogy na miért duzzogok és mutattam neki,hogy nézzen 'oda' akkor ő is egyetértett velem és kinevette a nőt. Láthatóan nagyon oda volt a barátomért. Nekem több se kellett fogtam magamat és elmentem. A barátaimtól elköszöntem. A párom annyira nem figyelt rám,hogy nem láttam amikor elmentem. Jóléreztem aztán magamat. Elmentem a szüleimhez. Náluk aludtam,jól telt eddig minden. És nem érdekel ami történt. Le lehet csapni a kezemről a barátomat. Menjen el színházba meg hadja,hogy szét follyon előtte a csaj. Hívott a barátom 18374738284 nem tudom hányszor. Kaptam tőle 37474291748283 üzenetet. Nem válaszoltam neki semmire sem. Telefonon vissza hívtam,hogy a szüleimnél töltöm a hétvégét majd találkozunk,nem volt időm elköszönni,mert a csajjal dumálgatott. Oh hát rögtönt ment a kétségbeesett magyarázkodás, de kinyomtam. Tegnap egyàltalán nem figyelt rám, csak a csajjal volt elfoglalva. Akkor most se érdekeljem szerintem!
Kicsit lelkiismeretfurdalásom van. Lehet,hogy túl reagáltam? Vagy ez titeket is zavart volna? Mondani nem fogom neki,hogy szüntesse meg a nővel a kapcsolatot. Mert nem kéne! Ha a nő nem nyomulna rá. Én imádom a csajokat, a barátaimat az ő ismerőseit is. De eleve erről a nőröl pont nem tudtam kb semmit és tényleg nem kopott le a páromról.
Jól tetted! Majd gondolkodik egy kicsit a pasid, hogy ha legközelebb az orrod előtt flörtöl mással, akkor annak következményei lesznek.
Azért nem jó, ha túltolod a hisztit, mert könnyen veheti úgy, hogy ez részedről most szakítás. Nagy kegyesen bocsáss meg neki. ;)
De azért érezze, hogy ezt melletted nem kéne legközelebb eljátszania.
Hát ha engem kérdezel, nem kezelted megfelôen a szituációt....finoman szólva....ennél rosszabb már csak az lehetett volna, hogy mielôtt elmész otthonról megtéped a csajt, a pasidat tökön rúgod,magadat felgyújtod és égô ruhával az ablakban hisztérikusan kiabálsz a kezeiddel kalimpálva ( bocs, élénk a fantáziám:)...de a többi stimmel.
Most nem megyek bele, hogy hol hibáztál és hogy hogyan kellett volna viselkedned, mert az túl hosszú lenne. Csak egy tanács: Mások viselkedését ilyen szituációban nem tudod befolyásolni, csak a sajátodat. Ezért legközelebb légy ügyesebb es szerintem ne bûntesd a barátod olyan miatt, amit nem követett el.
5. Vagyok.
Ha a párod olyan mint az enyém, akkor le se esett neki, h a csaj bármit is akart volna tőle, csak akkor érti meg ha kerek-perec valaki megmondja. A barátod meg gondolom halálra izgulta magát, h amíg nem jelentkeztél, h mi történt veled.... Amikor elmentél, legalább egy sms-t írhattál volna, h hol vagy. Ennyi lelkibékét mindenki megérdemel. Ha a szüleidhez nem tudsz menni, akkor hova mész? Vagy akkor jelenetet rendezel? Nem az a megoldás h rögtön futsz haza anyucihoz, apucihoz panaszkodni meg duzzogni. Ha már felnőttek vagytok ès felnőtt kapcsolatnak tartod, akkor tanuld meg úgy is kezelni, mert ez így nagyon gyerekes!
Nem semmi ez a nő.
Engem is nagyon zavart volna, de hátha a barátod rájön, hogy hibázott és veled kellett volna törődnie, itt kicsit azért ő is hibás. Velem volt hasonló, ugyancsak kisebb baráti körben amig én épp nem voltam a párom mellett rögtön megkörnyékezte, ült mellé stb. Egyszer meg is kérdezte, hogy nem isznak meg valamit? (ott helyben volt a pia, csak hogy épp ketten menejek s töltsenek egymásnak :)) a párom meg egy határozott NEM-el le is zárta az egészet.
Ha úgy látod, hogy párod megbánta, mindenképp ér annyit, hogy megbeszéljétek és hátha tanul a hibájából.
Nem mertem volna oda menni hozzájuk. Nem tudom mit mondhattam volna. Meg körülöttem is mindig volt valaki és másokkal beszélgettem. Közben figyeltem őket.
A barátom hogy kezelte? Hm. Nem tudom mivel nem hallottam semmit. De nem mosolygott,nem is ért hozzá a nőhöz. Hála az istennek ő nem kezdte el a karját simogatni. Csak állt és beszélgetett vele. De elég sokat. Gyerekek komolyan nem is ez a baj! Nem akarok féltékeny libának tűnni. Csomó nő ismerőse van és nem zavar,nem érdekelt volna ha valakivel beszélget. De az a nő nyomult rá. A szüleimnek nem mondtam el semmit. Azért én mentem el,mert a többieket nem küldhettem el. Azzal jelenetet rendeztem volna. Nem dobtam neki smst. Igazatok van,kellett volna. Viszont úgy is túl elfoglalt volt a barátom. Értitek? Minek zavartam volna meg amikor rám sem hederített,annyira elvarázsolta a csaj,hogy észre se vette,hogy elmentem. Hívni is kb az elmenetem után fél órával keresett csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!