Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan ellenőrizget a barátom?
Figyelt kérdés
Felszolgálóként az az pincérként dolgozom. Van pár törzs vendégünk és az egyik férfinak már többször is én vettem fel a rendelését. Így az évek alatt már egy haveri nagyon laza haveri viszonyt ápolok vele. Tegeződünk, tudom a nevét, pár dolgot róla és stb. Tehát ismerem valamennyire. Egyik nap munkából mentem haza amikor találkoztam vele és nem ment be az étterembe kajálni. Egy rövid párbeszéd után megbeszéltük, hogy elmegyünk hamburgerezni valahova. Nem randi volt, ezt ő is tudta. Én a barátaimról, páromról, de főleg a melós dolgokról meséltem neki. Ő szintén és így is nagyon laza a kapcsolatunk, utána haza mentem. Elmondtam, mindent a páromnak amit itt nektek is. Kb le se sz__a, mert tudta, hogy semmit nem kell túl lihegni, bízhat bennem, stb. Azt hittem, hogy bízik bennem és nem zavarja egyáltalán a dolog. Rosszul tettem talán, mert magamból indultam ki és ilyen konkrétan nem kérdeztem rá, hogy baj-e hogy találkoztam valakivel ( mert amúgy ez még nem gond szerintem) aztán pont azon a héten (itt már furáltam a dolgot) bejött a barátom csak "látogatóba" a munkaidőm egy 20 perc múlva lejárt és este 8óra után már nem is volt sok vendégünk így nem kellett tovább bennt maradnom. Furáltam, hogy megjelent, mert nem hívott, nem dobott smst...pedig szokott. Aztán azóta 3x is benézett hozzám és ezen a héten 2x hívott munka időben. Persze előfordul, hogy máskor is szokott ( vagy én őt) de akkor fontos dolog miatt. Most viszont piszlicsáré dolgok miatt keresett amiről kb semmit nem is beszéltünk. Inkább mintha csak ellenőrzött volna?? Előtte is beszokott jönni a melóhelyemre, főleg mert együtt megyünk utána valahova vagy egyenesen haza kocsival. De áh..nekem ez így nem tetszik! Velem van a baj és paranoid vagyok vagy tényleg nem bízik bennem? Mégis mi a fenéét gondol rólam? Nem voltam még ilyen vagy ehhez hasonló helyzetben pedig másfél éve együtt vagyunk. De szerintetek ilyenkor erre kérdezzen rá az ember, hogy miért viselkedik így? Mert én úgy érzem mintha ellenőrizni szeretne. Viszont ha tévedek akkor meg megbántom és én jövök ki belőle rosszul. Nem akarom, hogy rezegjen a léc.2018. jan. 13. 20:27
11/20 anonim válasza:
Nem is az engedélyről van szó, hanem h kimutasd, h fontosnak tartod a vèleményét, de kb.te telibesz..rod, h márpedig te azzal mész el, akivel akarsz. Akkor meg? Mit panaszkodsz? Azzal se foglalkozz akkor, h a párod így viselkedik! Fogadd el te is, h ő meg akkor néz be hozzád amikor akar ;)
12/20 A kérdező kommentje:
De azért dillemázom mi legyen. Mert az is lehet, hogy tévedek és egyszerűen csak tényleg véletlen, hogy betoppan a munkahelyemre ..úgy hogy még van valamennyi időm vissza és telón nem kérdezte, jelezte, hogy jöjjön értem?meddig dolgozom stb. Fura!
2018. jan. 13. 22:25
13/20 anonim válasza:
Biztos sokat beszélhetsz erről a “vendéghaverról”, h ennyire meglepte a párodat, h ti ilyen jóban vagytok...
14/20 A kérdező kommentje:
Dehogy sza__om telibe! :) Ellenkezőleg. Különben nem mondtam volna el, hogy hol voltam és kivel.
2018. jan. 13. 22:26
15/20 A kérdező kommentje:
Nem szoktam róla beszélni. Max 2x ha meséltem róla, de nem igazán volt téma. Az jobban idegesítette volna ha mindig az a férfi a téma. nem?
2018. jan. 13. 22:28
16/20 anonim válasza:
Igen, ellenőrizget a barátod. Helyesen döntöttél, hogy elmondtad a barátodnak, hol voltál és kivel. Ebből láthatná, hogy őszinte vagy vele, bízhat benned. Valószinű rosszul esett neki és inkább a pasiban nem bízik, valahol sejti és szerintem te is, hogy tetszel ennek a pasinak.
17/20 anonim válasza:
Akkor? Mi a gond? Ő meg így változtatta meg a gondolkodását. Ahogy te, h “azzal megyek ki akivel akarok”, ő pedig akkor néz be hozzád amikor akar. :) Szerintem tök rendben kezeli.
18/20 A kérdező kommentje:
Hm..na hát mindenesetre kár, hogy nem mondta el, hogy zavarja, mert akkor megtudtam volna azonnal nyugtatni.
2018. jan. 13. 22:33
20/20 anonim válasza:
#4-essel értek egyet. Amikor egy rossz időszak után az én párom kezdett el újra hívogatni ok nélkül, én nagyon megörültem, hogy gondolt rám. Ne dramatizáld túl a helyzetet, örülj neki, hogy felhív/benéz és kész. Gyanakodni szíve joga, max majd látja, hogy semmi alapja. De ha most kiakadsz azért, mert jobban törődik veled, abból csak rosszul jöhetsz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!