Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan szeretne engem ez a fiu /ferfi?
Elnézést a hibákért ,telefonról nem konnyu !
Van egy fiu az eletembe kb 2honapja
Mikor megismerkedtünk sokkat Mondta hogy hiányzom ,Es ha egyutt élnénk egyszer .Tervezet ! De most nem mondja !
Utána pedig Fb -on sok no ismerőse van mindig ...De miközben ismerősöket gyűjt ,nekem nala kulon helyet csinált a szekrényében ,megkérdeztem higy abba e akarja hagyni kettonk kozot a dolgot,Es azt mondta " dehogyis :D "
(Azért kerdeztem meg,mert azt írta hogy nem tudja meddig fogja bírni ...közben meg az anyagiakra gondolt)
Idegesit nem rakta ki hogy kapcsolatban ,pedig o mondta azt hogy ugy gondolja egyutt vagyunk !
Elvisz mindenhova ,de azt erzem mig egy jobb nem jon ,addig vagyok en
Közben meg azt állítsa hosszútávra is eltudna képzelni
Vélemény ?
nem leszek gonosz, nem mondom hogy nem szeret.
Ezeket a kérdéseket tedd fel neki. 100-ból 99 kapcsolat az ilyen beszélgetásek hiánya miatt bukik el.
Szerintem jól érzed, hogy kételkedni kell.
De szerintem is tisztázd vele, mi csak itt találgathatjuk legfeljebb, hogy a srác mit érez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!