Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gyanakodnátok a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyanakodnátok a helyemben? Aggódjak?

Figyelt kérdés

30 hetes veszélyeztetett terhes vagyok, s emiatt a férjem egyedül jár el -havi egyszer- közös barátokkal. Ez nem is zavar.

Ma a telefonjában akart mutatni egy képet, egy új autóról amit meg akar venni s amíg a galériában odalapozott előjött egy kép amin egy nőt ölelget. Gyorsan továbbment róla, én meg úgy tettem, mintha nem látnám. Picit (najónagyon) ideges lettem. Lehet a hormonok miatt is, nem tudom.

Ti aggódnátok?

2018. jan. 11. 13:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ettől függetlenül kérdezz rá.

Én egy kicsit azért aggódnék a helyedben.

25N

2018. jan. 11. 14:00
 12/17 anonim ***** válasza:
63%
Ez egy ujabb tipik sztori arrol, hogy a no azt hiszi, hogy na majd mellette felno, megvaltozik meg varazslatos csillagmetamorfozison megy at a becstelen fereg palija, csak mert o nagy kitartasaban volt olyan hulye, hogy meg hozza is ment es gyereket is szul neki. Nem valtozik meg. Az emberek nem valtoznak, plane nem felnott ferfiak. Remelem, nem hiszed el te sem, hogy most csalt meg eloszor?
2018. jan. 11. 14:08
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Egészen biztosan aggódnék, sőt. Bár én már ott mondtam volna, hogy megállj, ki ez... Meg ez a gyors továbblapozás is gyanús lenne. Ráadásul volt már megcsalásos ügye?

Te ezt komolyan kismama hisztinek gondolod? Én ezeket már bizonyítékoknak mondanám, de te ismered...

2018. jan. 11. 16:12
 14/17 anonim ***** válasza:
56%
Ki tudja mióta b&szik félre,de ha nem akkor is fura.
2018. jan. 11. 23:13
 15/17 anonim ***** válasza:

Biztos nagyon "jót" tesz a babának,ha idegeskedsz...

Inkább kérdezz rá a dolgokra.

2018. jan. 12. 15:31
 16/17 anonim ***** válasza:
miért nem lehet erre rákérdezni a leendő gyermeked apjánál?????
2018. jan. 12. 19:41
 17/17 anonim ***** válasza:
mi lettí,
2021. máj. 31. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!