Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyanakodnátok a helyemben? Aggódjak?
30 hetes veszélyeztetett terhes vagyok, s emiatt a férjem egyedül jár el -havi egyszer- közös barátokkal. Ez nem is zavar.
Ma a telefonjában akart mutatni egy képet, egy új autóról amit meg akar venni s amíg a galériában odalapozott előjött egy kép amin egy nőt ölelget. Gyorsan továbbment róla, én meg úgy tettem, mintha nem látnám. Picit (najónagyon) ideges lettem. Lehet a hormonok miatt is, nem tudom.
Ti aggódnátok?
Ettől függetlenül kérdezz rá.
Én egy kicsit azért aggódnék a helyedben.
25N
Egészen biztosan aggódnék, sőt. Bár én már ott mondtam volna, hogy megállj, ki ez... Meg ez a gyors továbblapozás is gyanús lenne. Ráadásul volt már megcsalásos ügye?
Te ezt komolyan kismama hisztinek gondolod? Én ezeket már bizonyítékoknak mondanám, de te ismered...
Biztos nagyon "jót" tesz a babának,ha idegeskedsz...
Inkább kérdezz rá a dolgokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!