Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek még meg a barátomér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek még meg a barátomért, hogy ennél is boldogabb legyen? És hogy ne aggódjak ennyire?

Figyelt kérdés

Sziasztok :( A barátomról (23 éves) kiderült, hogy szívbetegsége van mert az utóbbi hetekben többször is nagyon rosszul lett, még kórházba is be kellett vinni, émelygett, fájt a mellkasa, és elájult egyszer futás közben is. Még nem tudni mi a gond, de hát ez biztos, hogy nem egy kis apróság :((( Én teljesen kikészültem, egyszerűen bármit megtennék érte, a legrosszabb dolog a mi történhet velem az életben, hogy őt valami baj éri, annyira aggódom érte, hogy azt el nem tudom mondani, ha vele vagyok éjjelente nem is alszok mert folyton figyelem, hogy jól van-e, néha az idegeire megyek. Ha meg külön alszunk az mégrosszabb, mindig olyan ideges és szomorú vagyok ha nem ír vissza 10 percig én már a legrosszabbra gondolok. Nem igazság ami történt, én őt eddig is iszonyúan szerettem, sosem veszekedtünk meg sem fordult a fejemben, hogy szándékosan bántsam vagy ne adj isten félrelépjek valaki mással, számomra csak Ő létezik.

De most igyekszek minél inkább a kedvére tenni, de már múltkor mondta, hogy kicsit sok vagyok :( Nem akarja, hogy így aggódjak érte, ő csak nevet ezen az egészen!!! Szerinte felesleges aggódni mert ezzel úgysem lehet mit kezdeni, ő mindig sportolt egész életébe, egészségesen étkezik, erős szervezete van és mégis ez lett tehát már nem tud mit tenni, hogy jobb legyen így minek aggódjon rajta?

Biztos vagyok benne, hogyha fordítva történt volna a dolog már nem ez lenne a véleménye de ebbe nem gondol bele szerintem. Azt szereti, hogy folyton a nyakán lógok és "kiszolgálom" (ezt különösen) és, hogy aggódok érte is tetszett neki de szerinte én fogok egyszer valami agyvérzést kapni ha ennyit stresszelek miatta.

Jó nem tudok megnyugodni ez tény, de mit tehetnék még ilyenkor mi a legjobb amit tehetek? Hogy neki a legjobb legyen? Nem akarok az agyára menni, már valami nyugtatón is gondolkodtam, hogy feliratok magamnak. Most úgy néz ki oda költözök hozzá, megkérdeztem szeretné-e is nagyon megörült neki mondta, hogy PERSZE! A sulim is közelebb lenne, meg a szüleim is megengedték (19 vagyok most érettségizek). Én pl arra gondoltam, hogy mindig mindent tisztán tartanék, ragyogna az egész lakás, mindig jó illat lenne, elmennék bevásárolni is meg főznék neki mindig amire csak vágyik, meglepném néha sütikkel, gyertyafényes vacsorával, habfürdővel tejszínhabos eperrel, no meg gondoltam néha néha meglepném azzal, hogy vennék magamra szexi fehérneműket, és akkor küldenék neki képet, hogy így várom haza és jöjjön már, ha hazaér akkor azt csinálhat velem amit csak akar. Fiúk ti örülnétek ennek? Nem lenne ez sok ugye? Szerintem ezeknek a dolgoknak örülni fog legalábbis remélem.

Ő mindig azt mondja, hogy simán kiderülhet hogy semmi komoly és akkor milyen cikinek fogom érezni, hogy így kiszolgáltam őt... Tényleg ciki? Mert nem akarok sok lenni ez a lényeg!

2017. febr. 19. 16:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Nagyon picit sok.
2017. febr. 19. 17:05
 2/5 anonim ***** válasza:

És ki fogja finanszírozni az ott lakást? Vagy majd a sült csirke csak ott terem a sütőben magától?

Ne haragudj, de nekem ez nem kicsit, hanem nagyon nagyon sok lenne.

Szerintem éretlen vagy egy kicsit. Ha a barátodat idegesíti, hogy pesztrálod az egészségével, miért teszed?

Az én barátom is ilyen, ha beteg, akkor meg főleg harapós, már megtanultam kezelni. Ha akar elmegy orvoshoz, ha nem, akkor az atyaistent is lekönyöröghetem az égből, akkor sem fog elmenni.

2017. febr. 19. 17:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez túl sok. Elhiszem, hogy aggódsz érte, de ilyen szinten kiszolgálni a másikat szerintem értelmetlen. Nyilván az más dolog, ha mondjuk lebénul, vagy olyan betegsége van ami miatt tényleg nem tud gondoskodni magáról, de ez a helyzet egyáltalán nem indokolja ezt az egészet. Persze lehet neki kedveskedni meg hasonlók, de ne azért tedd ezt vele mert úristen beteg hanem azért mert szereted és kész. Egyszerűen semmi értelme annak, hogy feláldozd az életed csak azért hogy őt boldoggá tedd a lehető legjobban. Egy idő után úgyis megunja majd, hogy folyton a seggében van a nyelved már elnézést az alpáribb kifejezésért. Persze az egy jó dolog, hogy odaköltözöl hozzá meg nyilván amiben tudod segíted és légy is ott mellette és biztosítsd róla, hogy bármi legyen számíthat rád, de ezt lehet ésszerű keretek között is anélkül hogy átváltozol cseléd/szexrabszolga üzemmódba.
2017. febr. 19. 17:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem aranyos vagy, hogy ennyire szereted, de ennyire ne pörgesd túl az aggódást. Nekem is van ilyen betegséggel élő haverom, nem ihat kávét, nem cigizhet, sportolnia kell, de nem nagyon megterhelőt, és semmi baja nincsen. Amiket az utolsó bekezdésben írtál, azok szuper dolgok, de nem kell mindig ennyire megfelelni, viszont 1-1 ilyen dolog csak úgy jó lehet, sőt kiváló. Viszont ezt ne a betegsége miatt, hanem azért, mert szereted. Összevetve, rendes lány vagy, de ennyire ne izgulj, nem lesz nagy baj :)
2017. febr. 19. 18:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Istenem... aranyos, hogy ennyire szereted meg aggódsz érte és mindent megtennél neki, de ez így egyszerre tényleg nagyon sok. Ha a felsorolt dolgokat elosztod 1-2 évre, szerintem már azzal is bőven teljesíted az eszményi barátnő kategóriát.
2017. febr. 19. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!